Știri, Muntenia-Sud, România|luni, decembrie 9, 2019
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » PROVOCARE: „Europa mea, drepturile mele”, concurs european de fotografii

PROVOCARE: „Europa mea, drepturile mele”, concurs european de fotografii 

concurs european foto

Cetăţenii din statele membre ale Uniunii Europene cu vârstă peste 18 ani, fotografi amatori sau profesionişti, se pot înscrie, până pe 30 iunie 2017, în concursul „Europe mea, drepturile mele” cu o fotografie care să surprindă viziunea proprie asupra acestui subiect – anun ţă Centrul Europe Direct Târgovişte. Pentru a oferi participanților o serie de idei care le pot stârni imaginația, veți găsi o sursă de inspirație pe site-ul dedicat concursului.

Cele mai bune trei fotografii vor fi selecţionate de un juriu alcătuit din membri ai Grupului Partidului Socialiştilor Europeni (PSE) din cadrul Comitetului European al Regiunilor (CoR) – reprezentând autorități locale și regionale din întreaga UE – și din profesionişti din domeniul fotografiei. În plus, publicul va putea selecționa în septembrie 2017 un al patrulea câștigător, votând online pe pagina de Facebook.

Câștigătorii vor fi anunțați în cadrul unei ceremonii de decernare a premiilor la care vor fi invitați să participe și care va avea loc la Bruxelles în al patrulea trimestru al anului 2017. Aceştia vor fi răsplătiţi cu material fotografic în valoare de până la 2 000 EUR, ales de dumneavoastră, precum și o excursie de trei zile la Bruxelles, în scopuri culturale, pentru două persoane.

Care sunt drepturile noastre fundamentale? Merită să luptăm pentru ele? Trebuie oare să renunțăm la anumite drepturi pentru a putea păstra altele? Există drepturi de care se bucură numai anumite categorii privilegiate, și nu toată lumea? Prin urmare, luptați-vă pentru drepturile dumneavoastră, luați-vă aparatul de fotografiat și treceți la fapte!

2 Răspunsuri la PROVOCARE: „Europa mea, drepturile mele”, concurs european de fotografii

 1. Dumitru

  Buna ziua! am vazut ca termenul limita de trimitere a unei fotografii sa prelungit pana pe 13 iulie, dar intre timp, au blocat siteul oficial al concursului. As trimite poza direct printr-un mail persoanelor care se ocupa cu desfasurarea concursului, dar nu stiu niciun mail, din pacate.. daca ma puteti ajuta u o adresa valida , v-as ramane recunoscator

   
  • Incomod

   Bună ziua!
   Din păcate, nu avem altă adresă de e-mail, să vă putem ajuta.

    

Adaugă un Comentariu

*