Știri, Muntenia-Sud, România|luni, ianuarie 18, 2021
Sunteți Aici Home » SOCIAL » PROXENETISM: Câştigau sute de milioane lunar, plasând fete la produs în municipiul Târgovişte

PROXENETISM: Câştigau sute de milioane lunar, plasând fete la produs în municipiul Târgovişte 

Foto: adevarul.ro

Poliţiştii şi procurorii DIICOT din judeţul Argeş au destructurat o reţea infracţională specializată în trafic de minori, trafic de persoane şi proxenetism. Cei şase suspecţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 62 de ani, sunt din judeţul Dâmboviţa.

Potrivit IPJ Argeş, aceştia ar fi racolat, în perioada august 2014 – iunie 2015, mai multe tinere, din Argeş şi Dâmboviţa, în vederea exploatării sexuale a acestora în municipiul Târgovişte. Fetele erau supravegheate în permanenţă şi ameninţate, iar persoanele cercetate ar fi încasat 300.000 de lei, obligându-le să se prostitueze.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate 10 telefoane mobile, 1 memory stick, 800 de lei, arme albe şi mai multe documente. De asemenea, 18 persoane au fost conduse la sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Piteşti, dintre care 4 au fost reţinute pentru 24 de ore, ulterior fiind emise pe numele acestora mandate de reţinere pentru 30 de zile.

Adaugă un Comentariu

*