Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iunie 16, 2019
Sunteți Aici Home » POLITIC » PSD Dâmboviţa a adoptat o rezoluţie pentru schimbarea preşedintelui Consiliului Judeţean

PSD Dâmboviţa a adoptat o rezoluţie pentru schimbarea preşedintelui Consiliului Judeţean 

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a fost prezent la Târgovişte pentru a participa la conferinţa judeţeană de alegeri a organizaţiei judeţene. Împreună cu liderul social-democrat au venit în Dâmboviţa europarlamentarul Rovana Plumb şi secretarul general al PSD, Liviu Dragnea.

Vor alegeri corecte

În sala Casei de Cultură a Sindicatelor, s-au aflat peste 600 de delegaţi, veniţi din toate localităţile judeţului. Au avut întâietate la cuvânt invitaţii, reprezentanţii unor partide politice şi ai unor organizaţii sindicale. Deputatul PNL Gabriel Plăiaşu şi-a arătat uimirea vizavi de faptul că PSD Dâmboviţa a reuşit în cinci ani să aibe cinci conferinţe judeţene de alegeri cu sala plină, iar PNL „se chinuie de cinci ani să facă o conferinţă judeţeană şi tot nu a reuşit”. Primarul comunei Voineşti, Gabriel Dănuţ Sandu, înscris în competiţie pentru o funcţie de vicepreşedinte, a declarat că este esenţial ca legea electorală să fie modificată, astfel încât să nu mai existe posibilitatea fraudării alegerilor. Primarul de la Voineşti a mai cerut să se interzică împărţirea către populaţie în campaniile electorale a găleţilor şi pungilor cu pui. „Aş dori să avem o campanie dreaptă, bazată pe forţa mesajului celui care candidează, pe posibilităţile lui de afirmare”.

Critici dure la adresa conducerii judeţului

Primarul de la Tătărani, Constantin Pătru, a criticat dur conducerea PDL a judeţului. Pătru a subliniat faptul că de patru luni nu a reuşit să plătească salariile angajaţilor din Primărie, iar de la Consiliul Judeţean nu a primit niciun sprijin. Edilul de la Tătărani a destins atmosfera când a mărturisit în faţa sălii că este omul care s-a culcat cu Mircea Geoană preşedinte şi s-a trezit dimineaţa cu Traian Băsescu călare peste el. Ponta, la fel de spiritual, i-a atras atenţia primarului că nu trebuia să se culce. „Data viitoare, nu o să vă las să vă culcaţi cu mine, că cine ştie cu cine vă treziţi”. Consilierul municipal Teodor Vasiliu a propus adoptarea unei rezoluţii care vizează schimbarea din funcţie a preşedintelui Consiliului Judeţean, Florin Popescu, şi desemnarea de către PSD a unui candidat credibil, vertical. Rezoluţia a fost supusă votului delegaţilor şi votată în unanimitate.

Răspuns la PSD Dâmboviţa a adoptat o rezoluţie pentru schimbarea preşedintelui Consiliului Judeţean

  1. ciufulitul

    Deputatul Gabriel Plaiasu mai bine s-ar ocupa de familia lui ca si-a parasit copilul si nevasta pentru o aratare de secretara de la PNL, una cu care e in mare iubire de vreo 2 ani,una stearsa,urata si prostanaca. El ne da noua lectii de democratie?????????

     

Adaugă un Comentariu

*