Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 10, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » PSD Dâmboviţa n-a decis încă să organizeze un MITING împotriva „statului paralel”!

PSD Dâmboviţa n-a decis încă să organizeze un MITING împotriva „statului paralel”! 

miting PSD 7

Adrian Ţuţuianu, fost ministru al Apărării, alungat din funcţie se pare din cauza unor jocuri orchestrate de Liviu Dragnea, nu a participat la ultima şedinţă a conducerii centrale a PSD, unde s-a decis organizarea unor mitinguri de amploare împotriva „statului paralel”. Liderul dâmboviţean n-ar agrea ideea unui astfel de protest. Din câte se pare, sunt mulţi membri de vază ai PSD Dâmboviţa care nu ar fi de acord cu scoaterea în stradă a cetăţenilor.

Adrian Ţuţuianu, ferm, a răspuns presei, la întrebarea dacă va organiza sau nu un miting la Târgovişte, că este de acord cu un astfel de protest, doar dacă are ca esenţă drepturile şi libertăţile fundamentale ale omului. Le-a mai spus Ţuţuianu ziariştilor că el organiza mitinguri când nimeni nu avea curajul să o facă. În februarie 2017, PSD Dâmboviţa a fost singura filială din ţară care a organizat un miting mamut, ca răspuns la protestele pornite împotriva OUG 13.

Adaugă un Comentariu

*