Știri, Muntenia-Sud, România|marți, mai 26, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » PSD-işti din toată ţara s-au minunat de Complexul de Nataţie de la TÂRGOVIŞTE

PSD-işti din toată ţara s-au minunat de Complexul de Nataţie de la TÂRGOVIŞTE 

centrul natatie 5

Pentru două zile, Dâmboviţa a fost epicentrul social-democraţiei din România. Membrii Comitetului Executiv Naţional al PSD s-au întrunit la Târgovişte. Au avut prima întâlnire, de socializare, aseară, la complexul de turism şi odihnă de la Mija, unde au fost cazaţi unii dintre ei. Astăzi, înainte de şedinţa propriu-zisă, care a avut loc la Centrul Internaţional de Conferinţe al Universităţii Valahia, reprezentanţii PSD, în frunte cu şeful partidului – Liviu Dragnea, au vizitat Complexul Turistic de Nataţie din Târgovişte.

Evident, la excursia organizată de preşedintele CJD – Adrian Ţuţuianu şi primarul Cristian Stan au participat deputaţi, senatori, europarlamentari, primari, preşedinţi de consilii judeţene, dar şi o mulţime de ziarişti veniţi din Bucureşti pentru şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD.

În interiorul Complexului, în apropierea bazinului olimpic, edilul Târgoviştei – Cristian Stan a prezentat invitaţilor grandiosul proiect considerat a fi unul dintre cele mai importante materializate la Târgovişte, cu o valoare iniţială de 88,3 milioane lei, cu o economie de 3 milioane de euro în urma licitaţiilor de execuţie, consultanţă şi dirigenţie de şantier.

centrul natatie 5

„În urmă cu un an de zile, acest proiect părea compromis. De ce spun asta? Pentru că, la nivelul lunii februarie 2015, în momentul în care actuala conducere a Primăriei Târgovişte a preluat atribuţiunile, existau probleme foarte mari. La nivelul lunii februarie 2015, nu exista nici măcar în proiect stratul unu de asfalt pentru toate aleile pe care dumneavoastră le vedeţi în curtea Complexului Turistic de Nataţie. De asemenea, nu exista termosistem pentru clădirea în care ne aflăm şi nu exista alimentare cu apă în zona de ştrand. Nu existau aproximativ 700 de metri lineari de canalizare pluvială şi menajeră. Nu exista finanţare pentru cota de participare a administraţiei publice locale la acest proiect. Existau datorii de aproximativ 7 milioane de lei faţă de constructor.

Acum, ne putem face o imagine despre dificultăţile pe care le-am întâmpinat în realizarea acestei investiţii. La momentul respectiv, imediat, am demarat procedurile pentru obţinerea finanţării. Am realizat un proiect tehnic revizuit de aproximativ 9 milioane de lei şi, iată că, la acest moment, suntem în situaţia în care, în proporţie de 99%, lucrările sunt finalizate”, a declarat Cristian Stan, primarul Târgoviştei.

centrul natatie 2În ciuda căldurii insuportabile, oaspeţii au parcurs aleile complexului şi au fost încântaţi de cele văzute la Târgovişte. Administraţia locală face eforturi pentru a deschide Complexul de Nataţie în a doua jumătate a lunii iulie, chiar dacă s-a obţinut o prelungire a termenului de finalizare a proiectului până la 30 august 2016.

În incinta Complexului de Nataţie, Liviu Dragnea nu a făcut nicio declaraţie oficială. După expunerea edilului Cristian Stan, s-a întreţinut, mai la umbră, cu jurnaliştii bucureşteni, probabil acreditaţi pe lângă PSD, avându-l ca aghiotant, pe durata dialogului off the record, pe Adrian Ţuţuianu.

centrul natatie 4

Răspuns la PSD-işti din toată ţara s-au minunat de Complexul de Nataţie de la TÂRGOVIŞTE

  1. moshu49

    s-au minunat, zici? :)
    căldură mare, moncher!
    îți pierzi uzul rațiunii pe soarele ăsta dacă n-ai nimic în, pardon, pe cap. 😉

     

Adaugă un Comentariu

*