Știri, Muntenia-Sud, România|joi, iunie 4, 2020
Sunteți Aici Home » OPINII » PSD, marele perdant al ultimelor zile

PSD, marele perdant al ultimelor zile 

ion obagilaUite că s-au încheiat protestele în stradă! Ciudat, repede, ca la o comandă venită de undeva din ungherele ascunse ale sistemului. Avem şi premier desemnat. Dacian Cioloş. Semn bun pentru făţarnici şi pupincurişti. Ies din cotloane, după ce două săptămâni au stat ascunşi, tăcuţi, şi pornesc sfânta pălăvrăgeală ca şi cum nu s-a întâmplat nimic.

Clasa politică a rămas la locul ei, cu rădăcinile bine înfipte în naivitatea naţiei. Un pic mai odihnită şi resetată la timp de preşedintele ţării. Cică, vin acum să ne conducă tehnocraţii. Cum? Vom vedea. De ce ei, încă râmâne o întrebare fără răspuns.

Politicienii pe care i-am ales, responsabil sau orbeşte, şi i-am trimis în Parlament vor avea un rol de decor. De fapt, îşi duc mai departe misia sub o altă regie. Dacă nu vor fi călcaţi pe coadă, nu or să mârâie la nimeni. Demnitarii noştri ştiu să se adapteze rapid la varii situaţii. Lor să le meargă bine! Important este să rămână în picioare, cocoţaţi pe interes.

Rămâne să vedem ce or să facă PSD-iştii. Colosul cu picioare din lut de Teleorman se clatină. Se tot vorbeşte prin diferite medii că actualul şef al PSD va vinde partidul sau îl va sparge. Ponta, cum a prins prilejul pertinent, motivat, s-a retras. Oricum, nu s-ar fi înţeles cu Dragnea până la capăt. Ce va urma? Nimic. PSD-ul va băga capul la nisip la comanda expresă a lui Dragnea, care pare că se simte mai bine fără Victor Ponta în coaste. Social-democraţia va deveni o anexă a tehnocraţiei cu iz liberal.

Sunt convins că UNPR, prin vocea lui Gabriel Oprea, va deveni mai activ pe scena politică. Acum este momentul lor. Mulţi lideri UNPR din teritoriu aşteaptă clipa separaţiei de PSD, marele perdant al crizei provocate de tragedia din #Colectiv.

2 Răspunsuri la PSD, marele perdant al ultimelor zile

 1. moshu49

  nu chiar.
  este unul din perdanţi, dar marele perdant, zic eu, este „strada”, mulţimea mai mult sau mai puţin tînără care emoţional vrea „capul lui moţoc”.
  pesedeul va dinamita orice înţelegere, să privim în trecutul nu foarte îndepărtat cînd a mai fost în opoziţie.
  bomboana pe colivă o pune minoritarul din partea bulgarilor, mircovici, deputat puşcăriaş cu suspendare, care ne cataloghează „neam de slugă”, ca în final să ne lovească, spre a nu uita, cu mesajul „Noi suntem stăpâni!”
  sistemul nu se predă! :(

   
 2. Ciuclea Ana

  Se vede ca sunteți „stimulați”.
  Pai cel mai mare perdant este chiar UNPR ul lui Gabriel Oprea.
  Sau, aici in teritoriu, nu s-a înțeles?

   

Adaugă un Comentariu

*