Știri, Muntenia-Sud, România|marți, mai 11, 2021
Sunteți Aici Home » SĂNĂTATE » PSIHOLOG: Nimeni nu mai are relații cu oamenii agitați, care se stresează din orice!

PSIHOLOG: Nimeni nu mai are relații cu oamenii agitați, care se stresează din orice! 

Psiholog Alexandru Pleşea

Psihologul Alexandru Pleșea, cunoscut drept „Antrenorul Minții”, ne atrage atenția că lumea se schimbă, iar viitorul nu va fi câștigat de cei care au mai mulți bani, ci de oamenii care vor deține echilibrul atât pe plan interior, cât și pe plan exterior.

“Toate formele de business, relații, prietenii, colaborări devin împlinitoare dacă partenerii sunt echilibrați mental, și mai ales emoțional. Nimeni nu mai face afaceri sau nu mai are relații cu oameni agitați, dezechilibrați, neatenți, pierduți sau prea emoționali, de se stresează din orice”, declară psihologul Alexandru Pleşea.

În opinia acestuia, echilibrul în viaţa noastră apare atunci când reuşim să optimizăm trei funcţii, şi anume:
1. Pentru a ne echilibra mintea, avem nevoie de concentrare, non-identificare, vigilență, decizie, raport, scală, memorare şi rapiditate.
2. Pentru a ne echilibra emoţiile, avem nevoie de înțelegere, transformare, pozitivitate, non-negativitate, entuziasm şi empatie.
3. Pentru a ne echilibra trupul, avem nevoie de nutriție, însănătoșirea și energia organelor, efort fizic susținut şi suplețe.

Aceste funcţii pot fi optimizate dacă vom urmă 5 paşi simpli, pe care ni-i recomandă specialistul:
1. Voința continuă pentru un scop sau altul
2. Starea de prezență, clipa simțită sau trăită Aici și Acum
3.Pozitivitatea intențională, efortul spre a face bine
4. Admirație pentru natură, faună, floră, cosmos
5. Starea de smerenie, pentru tot ce este în jur

În perioada 18 – 27 iulie, psihologul Alexandru Pleșea va susține conferințe în Brașov, Sibiu, Cluj-Napoca, Bacău, Iași, Constanța și București, în cadrul cărora va detalia cei cinci pași necesari pentru a aduce echilibrul în viaţa noastră, sub orice formă a ei: viaţa amoroasă, viaţa de familie, business, parteneriat, relaţia angajator-angajat etc.

Adaugă un Comentariu

*