Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, aprilie 14, 2021
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » PUCIOASA: Când vrei, se poate! Administraţia publică, parteneriat solid cu cetăţenii

PUCIOASA: Când vrei, se poate! Administraţia publică, parteneriat solid cu cetăţenii 

ecologizare pucioasa 1

Locuitorii din Pucioasa au arătat că-şi iubesc oraşul, răspunzând apelului lansat de primarul Constantin Ana şi viceprimarul Dănuţ Sprinceană de a participa la acţiunea de ecologizare a parcului central. A fost strâns gunoiul, au fost plantate flori, a fost tuns gazonul şi au fost spălate aleile, monumentul, scena şi mobilierul specific. Cu alte cuvinte, totul este posibil atunci când vrei! Au fost prezenţi la curăţenie şi consilierii locali. Iniţiativa s-a bucurat totodată de sprijinul unor agenţi economici din oraş. Evident, munca cea mai grea a revenit angajaţilor SC Servicii Comunitare de Utilităţi Publice – SCUP Pucioasa.

ecologizare pucioasa 2

A fost prima acţiune de acest gen iniţiată de noii edili, după instalarea oficială în fruntea administraţiei publice locale şi vor urma multe altele. De altfel, primarul Constantin Ana a promis că va dezvolta un parteneriat solid cu cetăţenii cât timp se va afla în fruntea obştei, ba chiar îi provoacă pe oameni să vină cu idei care să ajute la punerea în valoare a potenţialului oraşului.

ecologizare pucioasa 5

 

La sugestia localnicilor, de luni – 18 iulie 2016, programul de lucru cu publicul al personalului Primăriei Pucioasa va fi între orele 08:00 – 16:30, cu excepţia zilelor de vineri, când este mai scurt cu două ore şi jumătate, respectiv până la 14:00. De asemenea, pentru a veni în întâmpinarea solicitărilor oamenilor, o dată pe săptămână, în ziua de joi, compartimentele C.I.C., Biroul Venituri, SPCLEP, Servicii Publice și Asistență Socială vor asigura program de lucru între orele 08:00 – 18:30.

„Ne dorim transparență totală și un dialog decent, care să ofere acces facil la serviciile Primăriei și utilitate demersurilor locuitorilor oraşului”, a precizat primarul Constantin Ana.

Foto: Mădălin Anca

ecologizare pucioasa 6

Adaugă un Comentariu

*