Știri, Muntenia-Sud, România|marți, septembrie 27, 2022
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » PUCIOASA: „Cuplurile de aur” au fost pentru prima dată premiate de administraţia locală!

PUCIOASA: „Cuplurile de aur” au fost pentru prima dată premiate de administraţia locală! 

cupluri de aur pucioasa

Primăria Pucioasa a inclus, anul acesta, în programul de activităţi prilejuite de zilele oraşului, şi premierea cuplurilor pentru care 2017 înseamnă aniversarea a 50 de ani de la căsătorie. Este pentru prima dată în istoria localităţii când administraţia publică locală face un astfel de gest.

Edilul Constantin Ana a precizat că, de acum înainte, va organiza în fiecare an, cu prilejul „Serbărilor Băilor Pucioasa”, o masă festivă în cinstea „familiilor de aur”. În 2017, au fost 12 şi, chiar dacă nu au putut participa toate la reuniune, bucuria a fost maximă. Şi pentru sărbătoriţi, şi pentru conducătorii Pucioasei!

„Nu este extraordinar ceea ce facem noi astăzi, dar sper că faptul că v-am adus împreună ne va uni. Este modul nostru de a vă mulţumi pentru exemplul pe care ni-l daţi, pentru faptul că aţi petrecut atâţia ani în comunitata noastră. Vă urăm viaţă lungă şi sănătate”, a spus primarul Constantin Ana.

Cele 12 „Cupluri de aur” ale anului 2017:
– Roşca Neculai şi Elena
– Dinescu Gheorghe şi Georgeta
– Toma Gheorghe şi Maria
– Moraru Marian şi Maria
– Voicu Mihai şi Ioana
– Matei Gheorghe şi Georgeta
– Coman Gheorghe şi Elena
– Constantin Petre şi maria
– Bădoiu Ion şi Elena
– Chiţu Nicolae şi Elena
– Mănica Vasile şi Lăzărica
– Berbec Ion şi Ştefania

Adaugă un Comentariu

*