Știri, Muntenia-Sud, România|joi, iulie 2, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » PUCIOASA: Dealul Moţăianca va deveni o superbă zonă de agrement, cum nu există în Dâmboviţa!

PUCIOASA: Dealul Moţăianca va deveni o superbă zonă de agrement, cum nu există în Dâmboviţa! 

proiect dealul motaianca 3

Oraşul Pucioasa a fost vitregit de spaţii şi zone de agrement, prin urmare, actualul primar, Constantin Ana, doreşte să construiască, pe Dealul Moţăianca, în perimetrul în care a funcţionat un poligon militar, un superb parc pentru petrecerea timpului liber, care să cuprindă, pe lângă elementele pentru odihnă, activităţi sportive şi locuri de joacă pentru copii, un amfiteatru în aer liber destinat organizării de spectacole şi altor evenimente socio-culturale, precum şi zone expoziţionale.

proiect dealul motaianca 1

„Ca noutate, dorim să amenajăm o grădină senzorială împărţită în cinci zone principale, generate de cele cinci simţuri: grădină tactilă, grădină olfactivă, grădină gustativă, grădină vizuală şi grădină auditivă. Acest ansamblu generează cea mai accesibilă terapie, oferind posibilitatea deconectării de cotidian şi poate deveni un spaţiu de contemplare, meditaţie şi lectură.

proiect dealul motaianca 4

Avem în proiect şi realizarea unei oglinzi de apă, prin amenajarea unui curs de apă în zona de vale ce străbate pe lăţime terenul. Vom construi şi puncte de belvedere, care să evidenţieze unicitatea peisajului natural şi vederea superbă asupra oraşului. Avem în plan şi creearea unor trasee cu pantă lină ce pot fi folosite pentru alergare, ciclism sau skate”, a precizat edilul Constantin Ana.

proiect dealul motaianca 2Nu vor lipsi din zona de agrement Moţăianca unităţile de alimentaţie publică: cafenele, terase şi mici restaurante. Proiectul va fi implementat cu fonduri europene nerambursabile.

Răspuns la PUCIOASA: Dealul Moţăianca va deveni o superbă zonă de agrement, cum nu există în Dâmboviţa!

  1. dinut

    APROMIS MULTE DAR SA VEDEM SI REALIZARILE ,,, CA INAINTASII AU DISTRUS PUCIOASA SI ESTE GREU SA O IEI DE LA CAPAT DAR NU IMPOSIBIL SUCCES!!!

     

Adaugă un Comentariu

*