Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, ianuarie 24, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » PUCIOASA petrece frumos! ZAVERA a încins atmosfera în prima seară. VIDEO

PUCIOASA petrece frumos! ZAVERA a încins atmosfera în prima seară. VIDEO 

serbarile pucioasei 4

Serbările oraşului Pucioasa înseamnă anul acesta mai mult decât o manifestare ternă în parc! Odată cu schimbarea conducerii administrative, Serbările oraşului Pucioasa au fost regândite, iar schimbările se văd cu ochiul liber. Sediul Primăriei a devenit un interesant spaţiu de expoziţie de care puciosenii se vor bucura zi de zi, nu doar acum, iar despre „Promenada umbrelelor” s-a vorbit la superlativ dinainte de a debuta „Serbările oraşului Pucioasa”.

serbarile pucioasei 1

Aseară, în prima zi a manifestărilor, oamenii au aşteptat cu sufletul la gură urcarea pe scenă a trupei ZAVERA, cunoscută pe plan naţional şi internaţional, dar care nu a avut până acum niciun concert în Pucioasa deşi poate fi asimilată ca formaţie locală, având în vedere că managerul Flavi Ionescu este născut în oraşul de sub Dealul Patranei.

VIDEO – ZAVERA (Demo)

Tot ca element de noutate, am remarcat că, pentru prima dată în ultimii ani, „Serbările oraşului Pucioasa” au fost deschise de primarul localităţii. În cuvântul său, primarul Constantin Ana le-a reamintit oamenilor că şi-a propus să aibă un mandat bazat pe dialog cu cetăţenii.

„Facem în fiecare zi eforturi să nu vă dezamăgim, să fim aşa cum v-am promis – oneşti, transparenţi, echilibraţi, să aducem culoare în oraşul Pucioasa şi, mai presus de orice, să aducem speranţă. Vom purta dialog direct, să vedeţi cum gândim, ce vrem pentru oraşul Pucioasa, care ne este strategia, iar mai departe să luăm împreună deciziile potrivite pentru oraşul Pucioasa. Cred că, dacă ne vom uni, dacă ne vom respecta, viitorul oraşului Pucioasa va fi altul. Cred că vom depăşi statutul de oraş prăfuit şi a fi locuitor al oraşului Pucioasa va fi, din nou, o mândrie”, a spus primarul Constantin Ana.

serbarile pucioasei 2Atracţia acestei seri va fi formaţia IRIS, care va urca pe scenă de la ora 22:00. Mâine – 4 septembrie, participanţii la „Serbările oraşului Pucioasa” se vor bucura de folclor. Vor susţine recitaluri Ansamblul Chindia, Daniela Voiculescu, Niculina Stoican, Cristian Bănăţeanu, Sanda Argint, Vasile Ciobanu şi Emilia Ghinescu.

serbarile pucioasei 3

Adaugă un Comentariu

*