Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, iunie 3, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » PUCIOASA: Primăria a câştigat primul proces cu ONG-ul controlat de fostul edil!

PUCIOASA: Primăria a câştigat primul proces cu ONG-ul controlat de fostul edil! 

primaria pucioasa

Primăria Pucioasa a câştigat prima bătălie cu Asociaţia de Civism Edilitar din România, controlată de fostul edil – Dănuţ Bădău, cu sprijinul unor locuitori ai oraşului. pe 5 aprilie, Tribunalul Dâmboviţa a respins solicitarea acestui organism de a se anula autorizaţia de construire şi, pe cale de consecinţă, de a se demola magazinul Profi, deschis în oraş cu câteva luni în urmă.

Primarul Constantin Ana spune că aproape toate iniţiativele administraţiei publice locale a oraşului Pucioasa sunt contestate în instanţă de acest ONG. Cât priveşte litigiul de la Profi, ipocrizia a ajuns până acolo încât să fie atacat Planul Urbanistic Zonal pe care fostul edil l-a promovat pe vremea când conducea oraşul! Asociaţia de Civism Edilitar s-a legat chiar şi de asocierea Primăriei cu Consiliul Judeţean Dâmboviţa pentru modernizarea infrastructurii în Cartierul Filatură.

lansare costi ana 2

„Chipurile, dacă îţi dă Consiliul Judeţean jumătate din 20 de miliarde de lei, nu este bine pentru oraş în concepţia domnului Bădău! Dar, normalitatea începe să prindă rădăcini la Pucioasa. În primul proces intentat Primăriei de mult celebra Asociaţie de Civism Edilitar, jucăria domnului Dănuţ Bădău (controlată cu sprijinul real al domnilor Tebeica şi Bădescu), proces ce a avut ca obiect, printre altele, anularea autorizaţiei de construire şi desființarea clădirii magazinului PROFI, Tribunalul Dâmboviţa s-a pronunțat pe fond, respingând solicitarea reclamanţilor. Într-adevăr, este doar o bătălie câştigată, dar este o dovadă clară că noi ne facem treaba cu temeinicie, respectând legea”, precizează Constantin Ana – primarul oraşului Pucioasa.

Adaugă un Comentariu

*