Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iulie 7, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » PUCIOASA: Proiectul de reabilitare termică a blocurilor 1, 2 şi 3 intră la contractare!

PUCIOASA: Proiectul de reabilitare termică a blocurilor 1, 2 şi 3 intră la contractare! 

costi-ana-primar-pucioasa

Lucrurile se mişcă bine în oraşul Pucioasa, administraţia Constantin Ana dovedind zi de zi că, atunci când există bune intenţii, implicare şi colaborare cu cetăţenii, se pot realiza proiecte care să contribuie la înfrumuseţarea localităţii şi creşterea nivelului de trai.

După ce luna trecută, ADR Sud Muntenia a declarat eligibil proiectul care vizează reabilitarea şi modernizarea mai multor străzi, plus amenajarea parcurilor din zona gării şi stadionului, primarul Constantin Emilian Ana a primit o nouă veste bună. Proiectul cu titlul „Eficientizarea energetică prin reabilitarea şi consolidarea clădirilor rezidenţiale din oraşul Pucioasa, strada Avram iancu, bloc 1, bloc 2, bloc 3″ va intra direct în etapa de contractare!

„Cred că tot efortul nostru din acest an poate fi considerat fundaţia unei construcţii ce are ca obiectiv transformarea orașului nostru într-o altfel de localitate, într-o casă primitoare pentru noi toţi. Vă rog să aveţi încredere în mine până la capăt! Îmi doresc să demonstrăm tuturor că într-o localitate din România primarul face o echipă perfectă cu cetăţenii!”, este mesajul primarului Constantin Ana către locuitorii oraşului Pucioasa.

Răspuns la PUCIOASA: Proiectul de reabilitare termică a blocurilor 1, 2 şi 3 intră la contractare!

  1. dinut

    dece nu vorbiti si de firmele CAPUSE SI DE BARONII LOCALI ,, OARE VA ESTE FRICA ??? LA PUCIOASA SANT CUSUTELE CARE FAC EVAZIUNE FISCALA ,, SI DE SISTEMUL DE CANALIZARE CARE ESTE LA PAMANT ,,, EU CRED CA ASA ESTE NORMAL ,,, SI NU STIU DECE TOT CE AM TRIMIS PERSONAL NU ATI PUBLICAT NIMIC ?????

     

Adaugă un Comentariu

*