Știri, Muntenia-Sud, România|joi, februarie 25, 2021
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » PUCIOASA: Situaţia turismului balnear românesc, dezbătută la cel mai înalt nivel!

PUCIOASA: Situaţia turismului balnear românesc, dezbătută la cel mai înalt nivel! 

dezbatere turism pucioasa

Oraşul Pucioasa din judeţul Dâmboviţa a găzduit, la sfârşitul săptămânii trecute, adunarea trimestrială a Asociaţiei Naţionale a Staţiunilor Balneare şi Balneoclimaterice din România, organism care, din luna mai 2017, îl are ca prim-vicepreşedinte pe Constantin Ana, primarul de la Pucioasa.

La discuţiile despre problemele turismului balnear românesc au luat parte: Octavian Arsene -şeful Direcţiei Dezvoltare Turistică din cadrul Ministerului Turismului, Alina Cârlogea -reprezentantă a Institutului Naţional de Cercetare şi Dezvoltarea Turismului şi deputatul PSD de Dâmboviţa Corneliu Ştefan.

Printre temele abordate, s-au aflat Mater Planul de Turism al României şi analiza proiectelor depuse pe POR. Cu această ocazie, s-a stabilit să fie organizate vizite în staţiunile de renume din România, pentru a vedea modul în care sunt acestea organizate şi pe ce principii funcţionează.

Primarul Băilor Tuşnad, Albert Tibor preşedintele Asociaţiei Naţionale a Staţiunilor Balneare şi Balneoclimaterice din România, a declarat că Pucioasa, prin implicarea nemijlocită a administraţiei publice locale, îşi va putea recăpăta, într-un viitor apropiat, renumele de staţiune balneoclimaterică.

Deputatul Corneliu Ştefan a promis că se va preocupa, în calitatea sa de parlamentar, de iniţierea unor proiecte legislative care să susţină turismul balnear românesc.

Răspuns la PUCIOASA: Situaţia turismului balnear românesc, dezbătută la cel mai înalt nivel!

  1. dinut

    SE DAU LUCRARI TOT CA PE VREMEA LUI SIMION SI A LUI BADAU ADICA LA BARONII LOCALI CUM ESTE FOSTUL XXL , CELUI DE LA JALUTEX ,, ETC SI ATUNCI NE INTREBAM PANA CAND !!??? DAR OAMENII VOTEAZA NUMAI AFACERISTI MURDARI ETC ETC

     

Adaugă un Comentariu

*