Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, mai 29, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » VIDEO: Pucioasa, un fel de „Mica Veneţie”?

VIDEO: Pucioasa, un fel de „Mica Veneţie”? 

Sursa foto: Facebook

După câteva ore în care a plouat serios, oraşul Pucioasa, din judeţul Dâmboviţa, arată de parcă ar fi o „Mică Veneţie”. Pur şi simplu, oamenii ar putea să se doteze cu bărci şi să plece la plimbare pe străzi! Mai grav este faptul că situaţia aceasta se regăseşte şi în zonele cuprinse în programele de reabilitare cu fonduri europene.

VIDEO

Cu alte cuvinte, s-a lucrat prost, în sensul că s-a turnat ceva asfalt, aşa de luat ochii lumii, fără a se rezolva problema preluării apelor pluviale. Bine, la Pucioasa, nu s-au rezolvat multe, la ce să-şi fi bătut capul administraţia Bădău să găsească o soluţie pentru apele pluviale? Sau poate se gândesc actualii edili să transforme oraşul Pucioasa într-un imens parc aquatic şi noi nu ştim! Până una alta, localnicii se roagă la Dumnezeu să nu mai plouă.

pucioasa inundatii 2

Sursa foto: Facebook

6 Răspunsuri la VIDEO: Pucioasa, un fel de „Mica Veneţie”?

 1. moshu49

  Elveție sau Veneție? 😉

   
 2. Cristian

  Cred ca ați vrut sa spuneti „Mică Veneție”!!!!
  In Elveția încă nu sunt orașe inundate si nici nu vor fi?

   
  • Incomod

   Da, Veneţie am vrut să scriem.

    
 3. dinut

  UNDE ESTE PREFECTUL !!!????? TOATA CANALIZAREA FACUTA PE BANI EUROPENI ESTE NEFUNCTIONALA LA FELE SI LA APA POTABILA ,, EU LOCUIESC PE STR PATRANA SI ESTE LA FEL !!!! PODUL PESTE BIZDIDEL STA SA CADA ,, SI NU SE FACE NIMIC ,, POATE SE ASTEAPTA SA CADA VREUN AUTOCAR , ASA CUM S A RUPT CEL VECHI CU O BASCULANTA ,,, IAR TOTI SE INGHESUIE IAR LA CIOLAN !!!! DESTAPTA TE ROMANE !!! CA DEJA ESTE F TARZIU !!!

   
 4. coco

  Aici este responsabilitatea primarului si a presedintelui Consiliului Judetean.
  Lasa ca vine Codruta si face lumina.

   

Adaugă un Comentariu

*