Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iulie 14, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » PUNCTUL PE „i”: A cucerit Singapore! Simona Halep a zdrobit-o pe nr. 1 mondial

PUNCTUL PE „i”: A cucerit Singapore! Simona Halep a zdrobit-o pe nr. 1 mondial 

alexandru istrate k

Simona Halep a câștigat cel mai important meci al carierei, cu Serena Williams, într-o manieră entuziasmantă. A surprins modul în care a învins-o. Românca a fost de neoprit. A fost fantastică, a obținut o victorie uriașă. Pur și simplu a zdrobit-o pe numărul 1 mondial. A apelat la mingii lungi, și-a plimbat adversara.
Serena nu a fost în echilibru. Parcă era pe gheață.
Simona și-a luat răsplata: o victorie zdrobitoare 2-0 (6-0 șI 6-2). Liderul mondial a câștigat primul game după 40 de minute de joc când scorul era 6-0 și 2-0 în al doilea set. Serena a fost de nerecunoscut. A fost obligată de Simona să joace prost.

„Prima rachetă” a României a cucerit Singapore. Are două victorii din două meciuri și are 4-0 la seturi și este liderul incontestabil în grupa roșie. Are locul asigurat în semifinale înaintea ultimei partide din grupă, cu Ana Ivanovic.

Din victoria cu Serene Williams, Simona își extrage multă încredere pentru competițiile următoare. „A fost o adevărată nebunie”, a declarant Simona după meciul cu Williams.

Dacă în 2013 a obținut victorii la turnee mici (opt titluri cucerite într-un an și jumătate), acum se așteaptă de la ea o explozie. Se spune că în 2014 poate ataca cu succes turneele de Mare Slem, dacă are putere morală și fizică. Vom vedea curând care sunt ambițiile Simonei Halep.

După concursul de pe iarba londoneză de la Wimbeldon, unde a ajuns până în semifinale, Simona Halep nu a mai avut evoluții convingătoare. La Beijing s-a retras fără să fie învinsă. Atunci ne-am întrebat dacă acest abandon a fost alegerea bună? Acum, după două victorii în Turneul Campionilor, cu Eugenie Bouchard (6-2 , 6-3) și Serena Williams (6-0, 6-2), putem spune că da. A avut timp să se refacă, a evitat o accidentare și s-a pregătit bine sub comanda lui Wim Fissette și, de curând, cu Daniel Dobre.

În acest moment are o cotă foarte mare la turneul asiatic. S-ar putea să urmeze rusoaica Maria Sharapova.

Alexandru Istrate

5 Răspunsuri la PUNCTUL PE „i”: A cucerit Singapore! Simona Halep a zdrobit-o pe nr. 1 mondial

 1. vasile

  Nea Istrate, rămâi același agramat fără pereche! Lasă-ne cu comentariile tale de rahat! Nu vezi omule că ești lipsit de cunoștințe reportericești?

   
 2. Flo

  Vasile, ce are acest articol?eu, de ex, citesc in fiecare zi presa pe incomod si imi place, apreciez munca acestor oameni.deci, care e problema?

   
  • vasile

   Problema e una foarte simplă, logica ultimelor două propoziții. Ce legătură are cota foarte mare cu Șarapova? Ia spune juma de floare-Flo?

    
 3. Flo

  inseamna ca esti prea prost si habar nu ai de limba romana!nu stau sa ma cert cu tine pt asa ceva.esti prea deplasat si iti urez numai bine si remediere placuta!

   
 4. vasile

  Ori sunt prost ori prea prost? Ia zi doamnă profesoară de limba română! Chiar vreau să mă cert cu tine dar pe probleme de limba română, nu de pupincurism. Sictir!

   

Adaugă un Comentariu

*