Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, mai 7, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » PUNCTUL PE „i”: Fără investiții

PUNCTUL PE „i”: Fără investiții 

alexandru istrate k

Steaua a câștigat la limită, fără să primească gol, în manșa tur din play-off-ul Champions League, cu Ludogoreț Razgrad, care a câștigat ultimile trei titluri de campioană în Bulgaria.

După ce a ratat două ocazii de gol și un penalty, Chipciu a marcat golul izbăvitor pe final de meci. O parte dintre cei 40 de mii de spectatori l-au luat pe Chipciu la… 11 m. Chipciu i-a taxat și le-a arătat obrazul, după ce a penetrat poarta lui Stoianov.

În distribuția echipei din Ghencea a apărut în premieră mijlocașul Breveeld, iar Sânmărtean este o adevărată stea. La bulgari, Moți și Hamza, care au evoluat pe prima scenă a fotbalului românesc, au fost titulari și nu au jucat rău. Ludogoreț are la dispoziție 90 de minute să întoarcă rezultatul. Nu este exclus să se apeleze la prelungiri sau, eventual, lovituri de departajare.

Steaua se duce la Sofia pentru a opta calificare în grupele Champions League. Are un rezultat, 1-0, obținut pe Național Arena, care o pune în postura de favorită.

„Mergem la Sofia să atacăm. Cu mine pe banca tehnică, Steaua nu se va apăra niciodată”, a declarat antrenorul Costel Gâlcă.

După ratarea transferului atacantului tunisian Hamza, președintele Stelei – Valeriu Argăseală vrea să-l aducă în Ghencea pe fostul vârf al Petrolului, Bokila (Terek Grozny), dar e prea scump. E posibil ca de la echipa lui Gigi Becali să plece Latovlevici, Chipciu sau Tănase.

Cu Gâlcă, la timonă, Steaua merge șnur. În campionat a obținut 12 puncte din 12 posibile, iar în calificări a eliminat pe Stromgodsets (Norvegia) și Aktobe (Kazahstan), fără să fii cunoscut îînfrângerea. Dar, gruparea roș-albastră nu a investit mai nimic în ceea ce înseamnă transferuri de jucători după ce a primit o re compensă destul de grasă pentru participarea în grupe în sezonul trecut.

Finanțatorul Gigi Becali, aflat la Penitenciarul Poarta Albă, nu e dispus, în acest moment, să întărească echipa, chiar dacă aceasta se află la un meci de un nou premiu consistent, oferit pentru participarea în grupele Champions League.

Alexandru Istrate

Adaugă un Comentariu

*