Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, noiembrie 28, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » PUNCTUL PE „i”: Un fotbal condus strâmb și ineficace

PUNCTUL PE „i”: Un fotbal condus strâmb și ineficace 

alexandru istrate k

Steaua a defilat și în acest sezon în competiția națională și a luat pentru a doua oară consecutiv titlul de campioană. A devansat pe Astra Giurgiu și Petrolul Ploiești. Domină autoritar fotbalul românesc.Trupa din Ghencea poate realiza eventul (campionat și cupă), după 17 ani, dacă dobândește astă-seară, în Cupa României, pe Astra Giurgiu, pe Național Arena. Are 21 de cupe în vitrină și 7 finale disputate.

Este de urmărit dacă antrenorul roș-albaștrilor, Laurențiu Reghecamf va rămâne la trupa lui Gigi Becali sau va accepta oferta de milioane de dolari a arabilor. Oricum, Reghe poate deveni prinț în deșert și își poate etala valoarea în peninsula Arabică.

Performanța steliștilor e cu atât mai notabilă cu cât patronul Gigi Becali și președintele MM Stoica sunt în spatele gratiilor. Situația financiară nu-i prea bună. Pe treaba asta, Steaua este obligată să-și vândă vedetele. E posibil ca din vară să părăsească echipa campioană Tătărușanu, Latovlevici, Tănase.

Promovate astă-vară în primul eșalon, Corona Brașov, Săgeata Năvodari și ACS Poli Timișoara s-au reîntors în liga a doua. În caz că FC Vaslui va primi licență de la TAS, se va duce la matineu și FC Brașov. Echipa de la poalele Tâmpei și Viitorul Constanța s-au salvat pe ultima sută de metri. Se zice însă că acestea au umblat cu fofârlica.

Galonata Dinamo a intrat în insolvență și nu va putea evolua în Europa League. E în insolvență dar și-a deschis muzeu. Locul ei în Europa va fi luat de CFR Cluj, al cărei finanțator, Arpad Paszkani, a anunțat că nu închide taraba și merge mai departe.

Sunt câteva semne de întrebare în ceea ce privește neacordarea licenței lui Rapid, cum a luat licența Oțelul Galați, dar și CSU Craiova. Pe la colțuri se vorbește că echipa din Bănie, numită simbolic Craiolguța, a fost arma lui Nașu` Sandu ca să-l dobândească pe Adrian Mititelu. Acum trupa lui Gabi Balint vrea jucători de la Dinamo (Bălgrădean, Matei, Grigore…).

Una peste alta aveam un fotbal sărac, condus strâmb și ineficace de un președinte (nevalidat) care a făcut greșala de a-l lua lângă el pe Mircea Sandu. Această gafă îl poate costa scaunul.

Alexandru Istrate

Adaugă un Comentariu

*