Știri, Muntenia-Sud, România|luni, ianuarie 21, 2019
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » PUNE SIMPATIE PE HÂRTIE ŞI PROMOVEAZĂ ARTA, NU CEARTA! Pencil Nex a adunat mii de adepţi în câteva zile

PUNE SIMPATIE PE HÂRTIE ŞI PROMOVEAZĂ ARTA, NU CEARTA! Pencil Nex a adunat mii de adepţi în câteva zile 

pencil nex

Folosesc portretul, caricatura şi cartoonizarea pentru a vindeca supărarea! Vorbim despre câţiva tineri români care au lansat pe internet curentul Pencil Nex sau artă în loc de ceartă. „Noi aşa ne începem dimineţile, jucându-ne cu simpatie, cu creioane şi hârtie”, spun aceştia.

Diana Adina Nine, Alexandru Vranceanu (cei care realizează portretele), Jean Constantin Ciuntu, Martin Duma-Menghires (realizatorii tuturor creaţiilor digitale), Ana-Maria Toma (caricaturista grupului), alături de cei doi manageri de proiect, Cristina Borbely şi Vlad Teodorescu-Birla, îşi doresc să împartă bucurie, arătând tuturor cât de frumos este să îi faci pe cei dragi să zâmbească.

De asemenea, vor să demonstreze că tânăra generaţie nu este interesată doar de scandaluri, ci şi de artă. Dovadă stă pagina lor de facebook care a adunat în mai puţin de o lună peste două mii de adepţi, în general tineri dornici să revoluţioneze arta.

Pencil Nex a lansat şi un concurs prin care oferă pasionaţilor de artă şi de frumos două portrete grafice şi o cartoonizare digitală, realizate după poze la alegerea câştigătorilor.

Răspuns la PUNE SIMPATIE PE HÂRTIE ŞI PROMOVEAZĂ ARTA, NU CEARTA! Pencil Nex a adunat mii de adepţi în câteva zile

  1. Anghel

    Sunt niste artisti cu totul si cu totul minunati! Ii urmaresc de cand au inceput si sunt de admirat.

     

Adaugă un Comentariu

*