Știri, Muntenia-Sud, România|luni, mai 25, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » RADIO ORIENTARE: Gala Campionilor 2014, dominată de sportivii târgovişteni

RADIO ORIENTARE: Gala Campionilor 2014, dominată de sportivii târgovişteni 

radio orientare

Sezonul de Radio Orientare 2014 se apropie de final, penultima competitie disputandu-se la Deva, judetul Hunedoara. Aşa cum ne-au obişnuit, târgoviştenii au fost, şi în „Cupa SilverFox”, câştigători la categoriile individuale. Mai mult, în clasamentul pe echipe au câştigat cupa pentru a doua oară in acest sezon.

În cadrul competiţiei de la Deva, s-a desfăşurat şi Gala Campionilor, ocazie cu care s-a hotărât ierarhia sportivilor la masculin, feminin şi pe cluburi, după acest sezon competiţional.

In anul 2014 cel mai bun sportiv al sezonului la masculin a fost targovisteanul Andrei Gherghescu, urmat pe locurile 2, 3 si 4 de coechipierii: Alex Babeu, Pavel Babeu si Alex Gherghescu.

Daca in ultimii ani, Targovistea avea unul sportiv sau doi pe podiumul Galei Campionilor, anul acesta putem spune ca s-a atins un nivel inalt de performanta, ocupand primele patrulocuri la masculin.

În clasamentul cluburilor, în cadrul Galei Campionilor, CS Municipal Târgovişte a ocupat poziţia secundă, întrucât echipa de Radio Orientare nu a avut nicio reprezentantă la feminin în acest sezon.

 

Adaugă un Comentariu

*