Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, aprilie 8, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » RADIO ORIENTARE: Târgoviştenii au dominat Campionatele Naţionale Individuale

RADIO ORIENTARE: Târgoviştenii au dominat Campionatele Naţionale Individuale 

lot radio orientare

Sportivii CSM Târgovişte s-au întors de la Campionatele Naţionale Individuale de Radio Orientare cu şapte medalii de aur, şase de argint şi trei de bronz. Practic, târgoviştenii au dominat, din nou, cluburile din ţară şi, probabil, selecţia pentru lotul naţional al României care va participa în luna septembrie la Campionatul Mondial de Radio Orientare. Competiţia găzduită de municipiul Oradea a fost structurată pe patru probe: clasic 144MHz, clasic 3,5MHz, Sprint si Foxoring.

Cei opt sportivi târgovişteni care au efectuat deplasarea la Oradea sunt: Alexandru Babeu, Alexandru Gherghescu, Andrei Gherghescu, Victor Petrovici, Ionel Visan, Veronica Enache, Sorana Scortea şi Teodora Calin.

Alexandru Babeu a obţinut patru medalii de aur, la categoria M21 (seniori), devenind campion naţional absolut al României, la fel ca în anul 2011. Alexandru Gherghescu este de trei ori campion al României, la categoria M19 (juniori), iar în cea de-a patra probă a obţinut bronzul. Fratele său, Andrei Gherghescu, a obţinut patru medalii de argint, la aceeaşi categorie.

Au fost medaliate două fete din lotul CSM Târgovişte. Veronica Enachea s-a remarcat în probele de Sprint şi 144 MHz, la categoria F21, clasându-se pe locul II, respectiv III. De asemenea, tânăra Sorana Scorţea a obţinut o medalie de bronz în proba de Sprint, categoria F21.

Adaugă un Comentariu

*