Știri, Muntenia-Sud, România|joi, ianuarie 21, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » RADIO ORIENTARE: Târgoviştenii, au dominat podiumul la Campionatele Naţionale

RADIO ORIENTARE: Târgoviştenii, au dominat podiumul la Campionatele Naţionale 

radioorientare 2

Echipa de radio orientare a CS Municipal Târgovişte s-a întors de la Camionatele Naţionale Individuale, ce s-au desfăşurat la Râmnicu Vâlcea, cu nouă titluri de campioni, cinci medalii de argint si două de bronz. Urmare acestor rezultate, patru târgovişteni se vor regăsi în lotul naţional de radio orientare şi vor participa peste o săptămână la Campionatele Europene din Cehia: Alexandru şi Pavel Babeu, Andrei şi Alexandru Gherghescu.

CS Municipal Târgovişte a deplasat la Râmnicu Vâlcea o echipă formată din nouă sportivi: Andrei Gherghescu (M19), Alexandru Gherghescu (M19), Claudiu Anghelescu (M19), Alexandru Babeu (M21), Pavel Babeu (M40), Ionel Visan (M40), Gheorghe Enache (M50), Sorana Scortea (F19), Veronica Enache (F21).

radioorientare 5

Andrei Gherghescu a obţinut argintul la proba de 144 MHz şi s-a clasat pe prima poziţie a podiumului la urmatoarele trei probe, aducand la Târgovişte trei titluri de Campion Naţional.

Fratele sau, Alexandru Gherghescu, s-a impus cu o medalie de aur la proba de 144MHz. Din păcate, problemele tehnice de aparatura i-au compromis obtinerea medaliei in celelalte probe.

Claudiu Anghelescu, juniorul de numai 13 ani, a participat pentru prima oară la aceasta categorie superioara – M19, surprinzand antrenorul si coechipierii cu două medalii de argint câştigate în probele speciale Foxoring si Sprint.

Seniorul echipei la aceste Campionate Individuale a fost Alexandru Babeu. Acesta este triplu Campion Naţional 2015, castigand probele 144MHz, Foxoring si Sprint la categoria M21. Din păcate, in a patra proba a ratat podiumul si titlul de Campion National Absolut. Performanta aceasta a fost atinsa de tanaraul targovistean în 2010 si in 2011, urmand ca in sezoanele 2012-2015 sa se mentina triplu Campion National al Romaniei.

Categoria M40 a fost si ea dominata de CS Municipal Targoviste, prin Pavel Babeu, care a obtinut două titluri in probele Foxoring si Sprint si două medalii de argint în probele 144MHz, respectiv 3,5MHz.

Veronica Enache a participat la categoria F21 si a obtinut bronzul in probele de Sprint si 3,5MHz. Prin rezultatele acesteia, emblema Municipalului apare dupa o pauza lunga pe podiumul categoriei feminine de elita.

Sorana Scortea, tot o junioara de 13 ani, s-a aventurat pentru prima oara la categoria F19. Fiind la primul sezon in acest sport nu a obtinut un loc pe podium.

radioorientare 4 radioorientare 3 radioorientare 1

Răspuns la RADIO ORIENTARE: Târgoviştenii, au dominat podiumul la Campionatele Naţionale

  1. Enache lucian

    Elicitari familiilor Gherghescu si Babeu. Au mutat un tezaur la Targoviste. Domn primar cautati premierile.Decat sa platim evazionistii fiscali mai bine ii premiem pe cei care ne fac cinste.

     

Adaugă un Comentariu

*