Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, septembrie 22, 2019
Sunteți Aici Home » SPORT » RADIO ORIENTARE: Târgoviștenii au obținut o medalie de aur și două de bronz la Campionatul Balcanic

RADIO ORIENTARE: Târgoviștenii au obținut o medalie de aur și două de bronz la Campionatul Balcanic 

radio orientare 1

Saptamana trecuta in localitatea Krushevo, Macedonia, a avut loc Campionatul Balcanic de Radio Orientare 2014. Din lotul national al Romaniei au facut parte si 5 targovisteni radio orientaristi legitimati la CS Municipal Targoviste: Olteanu Stefan, Gherghescu Alexandru, Gherghescu Andrei, Babeu Alexandru si Babeu Pavel.

Rezultatele la categoria M19 au fost: Gherghescu Alexandru – Campion Balcanic, iar Gherghescu Andrei – locul 4. La M21, Babeu Alexandru a obtinut o medalie de bronz, iar Babeu Pavel tot bronz la categoria M50. La categoria M16, Olteanu Stefan s-a clasat pe locul 4.

Prestatia la aceasta competitie internationala este o performanta de apreciat a echipei targovitene de Radio Orientare care a inceput sa fie cunoscuta si dincolo de granitele Romaniei prin rezultatele bune din ultimele sezoane.

Urmatorul obiectiv in sezonul de Radio Orientare sunt Campionatele Nationale Individuale ce se vor desfasura la Craiova, in perioada 29-31 august. Ultima competitie pregatitoare este Cupa Castrum Zotmar.

Adaugă un Comentariu

*