Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iunie 27, 2022
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » RADU POPA: Adrian Ţuţuianu ar trebui să candideze pentru funcţia de preşedinte executiv PSD

RADU POPA: Adrian Ţuţuianu ar trebui să candideze pentru funcţia de preşedinte executiv PSD 

tutuianu - radu popa

Deputatul Radu Popa este ferm convins că, în următoarea perioadă, se vor produce schimbări radicale în structurile de conducere ale PSD. Propunerile venite din partea colegilor parlamentari, preluate de presa centrală, unde se arată că Adrian Ţuţuianu ar putea candida pentru o funcţie de vicepreşedinte la nivel naţional au generat comentarii şi analize.

„Am citit declaraţiile senatorului Valentin Calcan care nu m-au surprins absolut deloc. Dar, am descoperit, în schimb, o reacţie a preşedintelui Adrian Ţuţuianu care mi-a plăcut. Prudenţa sa este justificată. Arată că este mult mai atent la calculele politice decât colegul meu Valentin Calcan”, a declarat Radu Popa.

Parlamentarul PSD crede că îi va fi greu lui Ţuţuianu să-şi facă loc în structura centrală a partidului atâta timp cât din conducerea PSD face parte şi ministrul Rovana Plumb – deputat de Dâmboviţa, care îndeplineşte şi funcţia de preşedintă a organizaţiei de femei a PSD. Doi vicepreşedinţi de la Dâmboviţa nu vor fi acceptaţi!

Radu Popa are o altă soluţie bombă pentru plasarea lui Ţuţuianu în fruntea PSD.

„Ţinând cont de numărul mare de voturi obţinute în Dâmboviţa pentru candidatul Victor Ponta, s-ar merita o candidatură a domnului Ţuţuianu pentru funcţia de preşedinte executiv al PSD. Eu, personal l-aş sprijini”, afirmă Radu Popa.

Tânărul demnitar crede că parlamentarii dâmboviţeni ar trebui să facă front comun pentru candidatura lui Ţuţuianu. Mai spune deputatul că, acum, Adrian Ţuţuianu s-ar afla în echipa lui Liviu Dragnea.

Răspuns la RADU POPA: Adrian Ţuţuianu ar trebui să candideze pentru funcţia de preşedinte executiv PSD

  1. florin

    o slugă această mizerie denumităom politic!

     

Adaugă un Comentariu

*