Știri, Muntenia-Sud, România|luni, ianuarie 18, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » RADU POPA: „Dragnea are contracte de 100 de milioane de euro cu consiliile judeţene cărora le alocă bani publici”

RADU POPA: „Dragnea are contracte de 100 de milioane de euro cu consiliile judeţene cărora le alocă bani publici” 

radu popa - liviu dragnea

Deputatul PSD Radu Popa, consilier al premierului Victor Ponta, nu îl are la suflet pe vicepremierul Liviu Dragnea. Orice informaţie apare în presă despre baronul de Teleorman este rapid preluată de tânărul demnitar şi repartizată pe paginile sale de pe reţelele de socializare. Să afle lumea ce bine îi merge lui Liviucă Dragnea şi firmelor pe care acesta le ocroteşte! Numim aici renumita Tel Drum, firmă din Alexandria, care, pentru perioada 2013-2017, şade la adăpost cu lucrări adjudecate în valoare de circa 34 milioane de euro.

CITEŞTE ŞI: „Deputatul Radu Popa cere ca strategii PSD să plătească cu funcţiile pierderea alegerilor”

Nu i-a scăpat lui Dragnea şi firmei Tel Drum nici judeţul Dâmboviţa, unde a primit o lucrare de 8.685.920 de lei. Este vorba despre contractul de modernizare a Drumului Judeţean 714, Glod – Sanatoriul Moroieni – Peştera, sector Dichiu – Bolboci – Peştera. Finanţarea se face din fonduri publice. A fost vorba de o licitaţie deschisă. Tel Drum a primit contractul pe 4 septembrie 2014. Aşa că Liviu Dragnea nu venea în Dâmboviţa doar de dragul acestor meleaguri. Trebuia să-şi pună şi afacerile la punct.

CITEŞTE ŞI: „ACL-iştii se pun pe scris plângeri penale împotriva primarilor migratori”

„Dragnea are contracte de peste 100 de milioane de euro cu consiliile județene cărora vicepremierul cu același nume le oferă bani publici de la ministerul pe care îl conduce. Poate așa înțelegem de ce eticheta de corupție și protector al baronilor a fost atât de mare, încât s-a văzut din Diaspora. Personal, consider că România nu mai poate merge înainte așa. Cangrena corupției trebuie extirpată pentru ca organismul să supraviețuiască. Dacă nu avem puterea să o facem, organismul moare încet, dar sigur și peste 20 de ani, tot americanii vor fi de vină”, spune Radu Popa pe pagina sa de Facebook.

drum dichiu

Adaugă un Comentariu

*