Știri, Muntenia-Sud, România|joi, octombrie 22, 2020
Sunteți Aici Home » POLITIC » RADU POPA: „Sunt 22 de milioane de motive să nu-i lăsăm să ne fure victoria”

RADU POPA: „Sunt 22 de milioane de motive să nu-i lăsăm să ne fure victoria” 

radu popa 1

Rezultatul alegerilor de duminică reprezintă triumful speranței și un pas decisiv pentru realizarea celui mai important proiect de țară al ultimilor 25 de ani: România unită. Pentru că unde e unitate, acolo e și victorie. Pentru că fiecare dintre noi suntem puternici, dar uniți devenim invincibili. Marea unire a românilor reprezintă mai mult decât proiectul președintelui Ponta. Reprezintă visul de veacuri al acestui neam, în care olteni și moldoveni, munteni și ardeleni, dobrogeni și bănățeni, tineri, seniori și oameni în deplinătatea puterii am muncit pentru izbândă și bunăstare, pentru modernizarea statutului șidezvoltarea economiei. Termenul de garanție al speranței n-a expirat.

Astăzi, la câteva zile de centenarul Marii Uniri de la 1918, avem o șansă istorică pe care nu avem dreptul să o ratăm. PSD a intrat în galop spre succes. Între noi și ei sunt mai mult de 1 milion de voturi. Sunt 22 de milioane de motive să nu-i lăsăm să ne fure victoria. Victor Ponta va fi președintele care unește. În numele ultimilor 14 ani de regim abuziv și aberant, în numele nedreptăților pe care le-au îndurat cei care s-au încăpățânat să rămână în PSD și dintr-o legitimă dorință de izbândă, toți militanții partidului trebuie să continuie galopul pentru sănătătea democrației. Ne oprim pe 16 noiembrie, în curtea Palatului Cotroceni.

Mulțumesc tuturor primarilor PSD și consilierilor partidului, tuturor celor care s-au luptat pentru acest succes! Fără efortul conjugat al vechilor PSD-iști, al celor care au dus greul fiecărei bătălii electorale, astăzi, nici unul dintre noi nu am fi fost aici.
În drumul spre victorie, aplauzele liderilor partidului se îndreptă spre dumneavoastră, cu respectul cuvenit celor care au lucrat pentru rezultatele din turul întâi. Continuați-vă marșul spre victorie! Pe 16 noiembrie, aveți întâlnire cu istoria: Marea Unirea a românilor sub președinția lui Victor Ponta.

Așa să ne ajute Dumnezeu!

Radu Popa,
Consilier al Președintelui Victor Ponta
Deputat de Târgoviște.

Adaugă un Comentariu

*