Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, ianuarie 17, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » RAED ARAFAT: Crucea Roşie Română mai are multe de făcut pentru a avea putere ca în Germania, Italia sau Norvegia

RAED ARAFAT: Crucea Roşie Română mai are multe de făcut pentru a avea putere ca în Germania, Italia sau Norvegia 

raed arafat 1

Peste 130 de persoane, şefi de instituţi, funcţionari, primari şi oameni de afaceri, au participat astăzi la Adunarea Generală a Crucii Roşii – filiala Dâmboviţa. Invitaţi de marcă: Raed Arafad – ministru secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, membru al Crucii Roşii Dâmboviţa şi Silviu Lefter – directorul general al Crucii Roşii Române. Şedinţa a fost deschisă cu o prezentare a principiilor fundamentale ale Crucii Roşii Române realizată de către un grup de şapte voluntari.

Ordinea de zi a lucrărilor a fost citită de Floris Lăzărescu, preşedintele Crucii Roşii Dâmboviţa. A urmat la cuvânt directorul filialei Dâmboviţa – Gheorghe Popescu, care l-a propus pe Raed Arafad drept candidat din partea filialei pentru funcţia de vicepreşedinte al Crucii Roşii Române.

crucea rosie 2Secretarul de stat Raed Arafad a avut o alocuţiune densă şi la obiect, insistând pe ideea transformării continue a Crucii Roşii într-o structură puternică, competitivă, capabilă să intervină rapid în situaţii de criză şi de calamitate.

În opinia secretarului de stat Raed Arafad, Crucea Roşie trebuie să vină în sprijinul oamenilor, să aline durerea celor care au avut de suferit de pe urma unui dezastru sau a unei calamităţi. Ministrul a recunoscut că mai sunt multe de făcut pentru a atinge performanţa unor organizaţii puternice cum sunt cele din Germania, Italia sau Norvegia.

„Acest lucru nu se poate realiza decât dacă ne îndreptăm toate eforturile pe anumite proiecte foarte precise, pe anumite domenii pe care să le dezvoltăm de la zero”, a spus Raed Arafad.

crucea rosie 1

Adaugă un Comentariu

*