Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iunie 1, 2020
Sunteți Aici Home » OPINII » Răfuiala liberală cu presa…

Răfuiala liberală cu presa… 

ion obagilaConferinţa de presă a PNL Dâmboviţa de astăzi m-a dezamăgit, mi-a lăsat un gust amar, ceva cu iz de dictatură. Deputatul Cezar Preda, cel care va conduce vremelnic această organizaţie (ne-am obişnuit ca în ultimii 10 ani micuţa filiala liberală să fie condusă numai de venetici), a avut un comportament demn de liderii comunişti care ţipau la ziarişti când nu le convenea ceva, când o virgulă nevinovată le umbrea personalitatea…

Înconjurat de reprezentanţii staff-ului său de comunicare, care băteau de zor clapele laptop-urilor, fotografiau şi filmau din toate poziţiile, vrând să demonstreze cât de tari sunt, liderul liberal mai că a trecut să dea cu huidu presei locale. Bună, rea, aservită sau puţin independentă, asta este, domnule deputat! Suntem şi noi după cum au vrut politrucii din ţara asta. Trebuie să îi arătaţi presei totuşi respectul cuvenit!

Nu este în măsură un politician să facă remarci la adresa unui jurnalist, la cum tratează un subiect sau altul. Domnul Cezar Preda a vorbit timp de aproape o oră pentru propria cameră de luat vederi care transmitea în direct pe Facebook.

Presa l-a ascultat liniştită, politicoasă, cum l-a tot înfierat pe Ţuţuianu în timp ce milita, culmea, pentru un joc politic bazat pe idei, programe, proiecte. Adică, una spunea şi alta făcea! La final, a completat, cinic, jignitor, că avem voie să îi punem două întrebări, fiindcă trebuie să plece. De parcă noi venisem la varieteu, nu la conferinţa de presă pe care domnia sa o programase.

Alo, stimate Cezar Preda, coborâţi între oameni. Jos, aici, la noi, unde este mai frig, dar măcar suntem normali. Sus, acolo, la dumneavoastră, o fi mai bine, dar prea vi se schimbă comportamentul. Nici măcar nu aţi fost reales şi daţi cu brandul în tot ce mişcă.

Nu se poate spune despre mine că sunt simpatia lui Ţuţuianu. L-am pălit de multe ori când a luat-o pe arătură şi pentru asta pare că mă urăşte. Azi, domnule Cezar Preda, l-aţi întrecut. Nu eram la o conferinţă liberală, cum o ştiam eu, calmă, politicoasă, fermă, ci la una a PDL-ului condus de Băsescu, care-i trata pe ziarişti ca pe simple obiele. Uite aşa, o să vă bată PSD-ul în judeţ cu vreo 65-70 de procente…

Ion Obăgilă

Răspuns la Răfuiala liberală cu presa…

  1. moshu49

    :) tareee…! 😀 )))

     

Adaugă un Comentariu

*