Știri, Muntenia-Sud, România|joi, aprilie 9, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » RALIU: Adrian Şotângeanu, vicecampion naţional al grupei A la CNVC

RALIU: Adrian Şotângeanu, vicecampion naţional al grupei A la CNVC 

adi sotangeanu 1

Bucurie imensă pentru Adrian Şotângeanu la sfârşitul Campionatului Naţional de Viteză în Coastă! Pilotul dâmboviţean a devenit, după ultima etapă a întrecerii, vicecampion naţional al grupei A. În lupta pentru titlul de campion al acestei grupei, târgovişteanul a fost depăşit de Bogdan Ungureanu, sportiv ce a concurat de-alungul sezonului pe un Mitsubishi Lancer Evo IX. În schimb, pentru a-şi asigura poziţia a doua a clasamentului general, Şotângeanu (Subaru Impreza GC 8) le-a luat faţa lui Liviu Savu (Mitsubishi Lancer Evo VIII) şi Ciprian Ciobotaru (Mitsubishi Lancer Evo VIII).

A terminat pe locul 2 Marele Premiu al Braşovului

În ultima etapă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă, la Marele Premiul al Braşovului, găzduit de Poiana Braşov, dâmboviţeanul a terminat cursa pe locul secund, în spatele campionului Ungureanu. Obţinerea titlului de vicecampion a reprezentat cel mai important rezultat din carieră al pilotului târgoviştean.

adi sotangeanu 2

„La final de campionat, am reuşit un meritat loc 2. Pentru el am muncit foarte mult în ultima perioadă. Sunt bucuros şi fericit pentru că mi-am dorit mult să demonstrez că pot merge tare. Sper din toată inima să pot lua startul şi în sezonul următor, dar în acelaşi timp să pot lupta pentru locul 1 în fiecare cursă”, a declarat, extrem de fericit, Adi Şotângeanu.

Cele mai bune rezultate obţinute de pilotul dâmboviţean în 2015 au fost la Câmpulug Muscel şi Sinaia, unde a încheiat de fiecare dată pe primul loc la grupa A, iar la Trofeele Braşovului şi Teliului a terminat pe locurile 2, respectiv 3.

Ionuţ Parghel

adi sotangeanu 3

Adaugă un Comentariu

*