Știri, Muntenia-Sud, România|marți, octombrie 20, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » RĂMÂNE LIBER! Deputaţii au respins cererea de arestare a colegului Florin Popescu

RĂMÂNE LIBER! Deputaţii au respins cererea de arestare a colegului Florin Popescu 

florin popescu

Camera Deputaţilor a respins astăzi, prin vot secret cu bile, cererea ministrului Justiţiei privind încuviinţarea arestării preventive a deputatului Florin Popescu. În favoarea încuviinţării arestării preventive s-au pronunţat 78 de deputaţi, în timp ce 224 s-au pronunţat împotrivă.

Deputatul Florin Popescu a solicitat deputaţilor, înainte de vot, să nu-l considere un pericol public, arătând că acuzaţiile la adresa sa se referă de probleme de acum 2 ani din perioada Sărbătorilor Pascale şi nu din campanie electorală.

„Vin astăzi în faţa dumneavostră să încerc să vă conving că nu sunt un pericol public”, le-a spus Popescu deputaţilor. El a adăugat că, de când a fost acuzat, a mers săptămânal la Parchet pentru clarificări, nu s-a sustras anchetei justiţiei şi că s-a prezentat şi la Comisia juridică.

„Vă solicit şi dumeavostră să nu mă consideraţi un pericol public. De un an şi jumătate suntem colegi şi nu cred că puteţi să mă consideraţi un pericol public”, a mai spus Popescu.

Sursa: PROMPT MEDIA

CITEŞTE ŞI:

„Deputatul Florin Popescu, audiat la DNA într-un nou dosar”

„Referat DNA: Iată cum cerea Florin Popscu puii electorali”

 

Adaugă un Comentariu

*