Știri, Muntenia-Sud, România|joi, aprilie 9, 2020
Sunteți Aici Home » SOCIAL » Rambursarea accizei trebuie aplicată şi firmelor de transport persoane

Rambursarea accizei trebuie aplicată şi firmelor de transport persoane 

transportatori

Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România susține cu tărie ca aplicarea rambursării accizei suplimentare la carburant să includă și firmele de transport persoane care operează autovehicule de peste 1+8 locuri, de transport public (contra cost) și în cont propriu licențiat, nu doar pentru firmele de transport marfă, se arată într-un comunicat al UNTRR.

„Aplicarea acestei măsuri pentru aceste companii este de o importanță deosebită deoarece permite menținerea costurilor plătite de pasageri în acest moment”, susţin transportatorii.

Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România este în măsură să confirme faptul că Ministerul Finanțelor Publice ia în considerare ca și firmele de transport persoane să fie de asemenea beneficiarii direcți ai rambursării trimestriale a procentului de acciză recuperabil.

„Ne exprimăm din nou, întreaga susținere pentru includerea și a firmelor de transport pasageri în actul normativ ce va fi elaborat de Guvern săptămâna viitoare, astfel încât consumatorul român să fie cât mai puțin afectat de introducerea acestei accize suplimentare”.

Adaugă un Comentariu

*