Știri, Muntenia-Sud, România|joi, aprilie 2, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » RĂSCĂIEŢI, PRIMA COMUNĂ DIN DÂMBOVIŢA CARE INTRĂ ÎN FALIMENT! Trebuie să restituie Uniunii Europene două milioane de euro

RĂSCĂIEŢI, PRIMA COMUNĂ DIN DÂMBOVIŢA CARE INTRĂ ÎN FALIMENT! Trebuie să restituie Uniunii Europene două milioane de euro 

rascaieti

Este vorba de toţi banii primiţi, pe Măsura 322, pentru realizarea reţelelor de apă şi canalizare, modernizarea unor drumuri şi reabilitarea căminului cultural. Lucrările sunt deja finalizate şi, deşi nu s-au constatat nereguli în procesul de execuţie, administraţia locală trebuie să restituie cele două milioane de euro din cauza gradului de sărăcie declarat la obţinerea finanţării.

Cică este mai mare decât în realitate, adică oamenii din Răscăieţi sunt mai bogaţi decât în acte, iar banii au fost obţinuţi fraudulos!

Procesul declanşat de administraţia locală nu a avut sorţi de izbândă, instanţa stabilind că banii trebuie să fie restituţi, aşa cum hotărâseră responsabilii APDRP. Este vorba, cum spuneam, de două milioane de euro, adică bugetul comunei pentru următorii 20 de ani, dacă nu se mai cheltuie niciun leu pentru altceva.

În atare situaţie, Răscăieţi va fi prima unitate administrativ-teritorială din Dâmboviţa care va intra în procedură de faliment. Cel mai probabil, localitatea va fi din nou alipită comunei Vişina, aşa cum a fost până în anul 2005.

 

Adaugă un Comentariu

*