Știri, Muntenia-Sud, România|marți, decembrie 1, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » RĂSPLATĂ: Abonamente gratuite la UNTOLD Festival pentru toţi elevii care promovează Bac-ul cu media 10

RĂSPLATĂ: Abonamente gratuite la UNTOLD Festival pentru toţi elevii care promovează Bac-ul cu media 10 

Sursa foto: i.imgur.com

Toţi elevii care vor promova examenul de bacalaureat cu nota 10 vor fi premiaţi cu abonamente gratuite la cel mai aşteptat festival al anului 2015 în România. Pentru cei care nu reuşesc să obţină media 10, dar promovează examenul de maturitate, se asigură abonamente la preţ special, respectiv 199 lei, plus taxe în reţeaua Ebentim.ro.

UNTOLD Festival se va desfăşura în perioada 30 iulie – 2 august, în Capitala Europeană a Tineretului 2015, Cluj-Napoca, și va aduce pentru prima dată în România, pe aceeași scenă, patru dintre cei mai îndrăgiți artiști electro-dance-music din întreaga lume: AVICII, ARMIN van BUUREN, DAVID GUETTA și DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE. Pe scenele festivalului de la Cluj vor urca 150 artiști internaționali și naționali, dintre care amintim: WU-TANG CLAN, ATB, Fedde le Grande, Tinie Tempah, John Newman, Patrice, Dj Premier, AronChupa, Foreign Beggars, Wilkinson, ANDYC, Tom Odell, John Digweed, Sharam, Nic Fanciulli, Satoshie Tomiie, Duke Dumont, Michael Calfan, Lost Frequencies, Gentleman, Gramatik.

„Mulți tineri doresc să ajungă la UNTOLD Festival, cel mai așteptat eveniment de anul acesta în România. Astfel că, ne-am propus să le oferim un motiv în plus pentru a învăța sârguincios. Performanța trebuie încurajată și motivată, de aceea, toți cei care obțin nota finală 10 la BAC vor avea intrarea gratuită la UNTOLD, iar cei care promovează examenul au acces la reduceri substanțiale la festival. Le urăm tuturor succes la examene și îi asigurăm că îi așteaptă 4 zile memorabile și o vacanță frumoasă și binemeritată la Cluj!’’ spune Bogdan Buta – director General UNTOLD Festival.

Toți cei care dau examenul de bacalaureat anul acesta pot găsi mai multe detalii despre campanie și despre modalitatea de intrare în posesia premiilor, pe www.untoldfestival.com/bac2015.

Adaugă un Comentariu

*