Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iunie 23, 2018
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » RĂZBOI: Deputatul Radu Popa îl ţine sub tir pe preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu

RĂZBOI: Deputatul Radu Popa îl ţine sub tir pe preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu 

tutianu-radu-popa

Recentul scandal de presă în care a fost implicat preşedintele PSD şi al Consiliului Judeţean Dâmboviţa – Adrian Ţuţuianu, legat de validarea acestuia în Consiliul Naţional de Integritate, urmată imediat de demisie, nu a fost scăpat de deputatul PSD Radu Popa – consilier al premierului Victor Ponta, care vorbeşte din nou despre „primenirea” partidului, despre debarasarea de baroni. Radu Popa a arătat încă o dată că Adrian Ţuţuianu trebuie să fie înlăturat de la conducerea PSD Dâmboviţa.

„Înțeleg că Adrian Ţuțuianu s-a retras sau a fost retras de pe lista de propuneri pentru Consiliul Naţional de Integritate al ANI. E foarte bine, indiferent care ar fi fost resorturile care au declanșat gestul. Motivul oficial al retragerii este grija nețărmurită față de imaginea PSD, în contextul politic actual. În plus, Ţuțuianu a dorit să sublinieze că nu are nici o problema legală, care ar fi putut să îi obstaculeze cariera de komisar politic în CNI al ANI.

CITEŞTE ŞI: „Adrian Ţuţuianu se retrage din Consiliul Naţional de Integritate, în care a fost validat astăzi”

Cu toate acestea, toooate televiziunile de știri, toooate site-urile și FB au explodat la vestea că liderul de la Malul cu Flori va avea vreo legătură cu instituțiile care asigură funcționarea statului de drept. Atunci, se ridică întrebarea simplă și de bun simț: ce a deranjat toooată presa, atât de tare, dacă el îndeplinea criteriile legale???

Cred că răspunsul îl putem găsi dacă ne întoarcem la problema nr.1 a PSD: percepția că ține baronii în brațe, că toți corupții sunt în echipa lui Dragnea și că partidul se simte bine așa.

CITEŞTE ŞI: „Motivele pentru care a demisionat Adrian Ţuţuianu din Consiliul Naţional de Integritate”

Ei bine, eu nu mă simt bine așa! Eu nu cred că în guvernul Ponta 5 ar mai trebui să intre cei cu dosare penale iar cei care sunt cercetați de DNA și ocupă poziții de conducere în PSD ar trebui să se retragă.

Ăsta este motivul principal pentru care am pierdut alegerile prezidențiale și nu ne putem preface că nu vedem sau că nu s-a întâmplat nimic.

CITEŞTE ŞI: „Deputatul Radu Popa nu mai suportă vocalizele politice ale preşedintelui Adrian Ţuţuianu”

Atât timp cât Liviu Dragnea și pilonii lui din județe, cei care au asigurat suta de milioane de euro pe care o are TEL DRUM în bancă, din banii publici, vor continua să fie în vitrina partidului, PSD e condamnat la izolare. Să fie, oare, acesta motivul pentru care Adrian Țuțuianu a fost desfigurat de presă?

PSD-iştii de bună credință au obligația să răspundă la această întrebare”, a scris deputatul Radu Popa pe pagina sa oficială de facebook.

CITEŞTE ŞI: „Deputatul Radu Popa îl vrea pe Ţuţuianu schimbat din funcţia de preşedinte al PSD Dâmboviţa”

Răspuns la RĂZBOI: Deputatul Radu Popa îl ţine sub tir pe preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu

  1. Anisoara Beta

    De câteva zile asistam cum un golan se erijeaza in salvator al PSD ului.
    Ca sa înțeleagă dl „deputat” alegerile nu au fost pierdute numai din cauza baronilor locali, ci din mai multe cauze, cu pondere mult mai mare si anume datorită baroanei Plumb care a mintit pensionarii ca Iohanis le taie pensiile, datorită baroanei Firea care a debitat multe prostii, datorită consilierilor personali foarte prosti si multe altele , dar nu in ultimul rând datorită arogantei si suficienței „copilului răsfățaț Ponta”.

    Si apropo reformarea PSD ului nu are cum sa o facă ponta

     

Adaugă un Comentariu

*