Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, aprilie 11, 2021
Sunteți Aici Home » OPINII » Război oficial între UNPR şi PSD

Război oficial între UNPR şi PSD 

ion obagilaÎn Dâmboviţa, drumurile PSD şi ale UNPR se despart fără regrete. De fapt, acest lucru se simţea dinainte de a prelua Dumitru Miculescu şefia organizaţiei. Foştii lideri ai progresiştilor se văitau mereu că nu sunt băgaţi în seamă de Adrian Ţuţuianu, că sunt ţinuţi pe post de slugi, băgători de seamă etc. Acum, cu Miculescu în frunte, un conducător orgolios, obişnuit să câştige, cordonul ombilicar, fie el şi nevăzut, s-a rupt în totalitate. Conducerea UNPR Dâmboviţa va merge pe liste separate în alegerile locale din 2016 şi, probabil, şi la cele parlamentare.

Este un test dificil pe care va trebui să-l dea UNPR Dâmboviţa, dar, dacă echipa este omogenă, cu o strategie clară, practică, nu formală, pusă pe schimbat în bine faţa localităţilor judeţului, va reuşi.

Vom asista la un război dur între cele două formaţiuni politice, PSD şi UNPR. Avantaj pare să aibă Dumitru Miculescu care adună în jurul său foşti lideri notabili de prin toate formaţiunile politice, în special PSD. Aşi ai comunicării în spaţiul public, vectori de imagine cu importanţă, multiplicatori de informaţii, oameni care cunosc terenul electoral, modalităţile de acţiune, zonele importante pentru angajarea în bătălii.

Există semnale că începe să se mişte şi masa primarilor şi consilierilor locali ai PSD, care par atraşi de mişcarea de forţă iniţiată de Dumitru Miculescu, care este dornic să arate că judeţul poate fi gestionat mai bine, dar şi să-l înlăture de la putere pe Adrian Ţuţuianu.

UNPR Dâmboviţa nu este doar un partid care vrea să demonstreze că, pornind de la zero, devine numărul 1 în politica dâmboviţeană. UNPR vrea să radă PSD-ul de pe suprafaţa judeţului. Strategii de taină ştiu de ce!

Adaugă un Comentariu

*