Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, martie 5, 2021
Sunteți Aici Home » SOCIAL » RĂZBUNARE de tip mafiot la Săcele! Maşina unei jurnaliste a fost incendiată!

RĂZBUNARE de tip mafiot la Săcele! Maşina unei jurnaliste a fost incendiată! 

Sursa foto: Facebook

Începe să se întâmple şi la noi! Maşina unei jurnaliste din Braşov a fost incendiată de persoane rămase deocamdate necunoscute. Onelia Pescaru, directorul unui post de televiziune din Săcele, este convinsă că interlopii din zonă, din răzbunare, i-au dat foc autoturismului de serviciu, parcat în faţa casei.

„În crucea nopții, minți strâmbe și suflete rătăcite mi-au incendiat mașina parcată în fața casei. Mașina de serviciu, de fapt. Eram treji, pentru că incendiatorii dădeau târcoale și câinii lătrau nebunește. De trei ori am ieșit pe balcon. Am avut noroc pentru că Radu a făcut cândva armata la pompieri și nu a luat foc și casa. Copilul meu are stofă de jurnalist. A filmat incendiul. Și intervenția tardivă a pompierilor.

Tuaregul splendid a ars ca o torță în mai puțin de zece minute, pentru că, potrivit pompierilor, a fost vorba de “profesioniști”. Dacă am bănuieli? Nu, am CERTITUDINI. Cu un an în urmă am depus plângere penală la Poliție pentru șantaj. Am cerut protecție.Fusesem atacată în birou , la televiziune, vizitată la domiciliu, amenințată la telefon, șicanată în trafic. “Mașinile morții” m-au păzit zi și noapte. De ce? Pentru că m-am încăpățânat să nu trădez, să nu îmi bat joc de munca de peste 20 de ani de jurnalism, să reclădesc din temelii Mix TV și Radio Brașov. Și … să rămânem primii! Interlopilor le plăcea rău jucăria. Și au încercat să o fure. O parte- au reușit, pentru că necazul lui Aristotel Căncescu le-a venit mănușă. Se numește acum , popular- de ce oare?- Șantaj TV.

Nu mă aștept să veniți prea mulți lângâ mine, pe față, deși am primit deja sute de mesaje de susținere și vă mulțumesc. E greu să mai ai curaj și să rămâi demn, zâmbitor și profesionist în Romània noastră. Celor care mă gelozesc, danseazâ acum, apără copiii orfani sau pun poze cu bebeluși nevinovați pentru a masca bricheta ucigașă le spun că roata se întoarce mereu. Data viitoare va trebui să mă ucideți, cum ați promis. Dar nimeni nu scapă de pedeapsă. Iar vouă, politicieni și autorități, vă cer secunda de luciditate : oricând poate fi unul dintre voi în locul meu. Casa voastră, mașina voastră, copilul vostru. Viața. Pur și simplu! Eu merg… înainte! Pe tocuri. Și cu zâmbet pe buze”, a scris jurnalista pe pagina sa de Facebook.

Ancheta în acest caz este efectuată de Poliţia municipiului Săcele.

Adaugă un Comentariu

*