Știri, Muntenia-Sud, România|joi, mai 13, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » RAZIE: 123 de permise de conducere, reţinute într-o singură zi în judeţul Dâmboviţa!

RAZIE: 123 de permise de conducere, reţinute într-o singură zi în judeţul Dâmboviţa! 

Sursa foto: IPJ Dâmboviţa

Razie de amploare efectuată de poliţiştii de la Serviciul Rutier Dâmboviţa, care au efectuat controale pe toate drumurile importante din judeţ. În cursul acestei acţiuni de depistare şi sancţionare a participanţilor la trafic care nu respectă regulile de circulaţie, au fost reţinute 123 permise de conducere. Culmea, 122 de astfel de documente au fost ridicate de la posesori pentru nersepectarea acordării priorităţii de trecere!

Oameni legii au mai constatat săvârşirea a 5 infracţiuni privind regimul circulaţiei pe drumurile publice. Valoarea celor 372 de amenzi contravenţionale aplicatate se ridică la 53.940 de lei.

„115 sancţiuni au fost pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea străzii şi 54 pentru neprtul centurii de siguranţă”, se precizează într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa. Alte 38 de amenzi au fost aplicate pentru utilizarea telefonului mobil de către conducătorii auto în timpul deplasării, 22 de sancţiuni au primit pietonii nedisciplinaţi, iar 16 au vizat abaterile de la regulile de circulaţie comise de biciclişti.

Acţiunile poliţiştilor de la Rutieră pe drumurile publice din judeţul Dâmboviţa vor continua şi în următoarele zile.

Adaugă un Comentariu

*