Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iulie 14, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » REACŢIE: „Gestul domnului Hrebenciuc ar trebui urmat de toţi parlamentarii care au probleme cu justiţia”

REACŢIE: „Gestul domnului Hrebenciuc ar trebui urmat de toţi parlamentarii care au probleme cu justiţia” 

radu popa 1

Deputatul PSD de Târgovişte, Radu Popa – consilier al premierului Victor Ponta, consideră gestul colegului Viorel Hrebenciu de a-şi da demisia din Parlament şi a se pune la dispoziţia procurorilor, ca urmare a scandalului retrocedărilor de păduri, a fi unul pe care ar trebui să-l urmeze toţi aleşii care au probleme cu legea.

„Ca deputat, salut decizia domnului Hrebenciuc şi consider că este un gest de solidaritate cu Victor Ponta şi partidul, un gest care ar trebui urmat de toţi colegii parlamentari care au probleme cu justiţia. Domnul Hrebenciuc a făcut astăzi un gest cu implicaţii majore în viaţa politică din România”, a precizat Radu Popa.

Deputatul de Târgovişte a mai adăugat că, în această campanie electorală, justiţia a devenit o armă într-o mână nevăzută care o foloseşte împotriva PSD.

„Este foarte bine ca oamenii care au greşit să răspundă, dar nu cred că toţi neprihăniţii sunt la ACL şi toţi vinovaţii la PSD. Mi-aş dori ca justiţia să fie independentă şi toţi să răspundă în faţa legii”, a declarat Radu Popa.

Adaugă un Comentariu

*