Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, februarie 23, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » REACŢIE: Mediul de afaceri din judeţul Dâmboviţa aşteaptă o gură de oxigen de la Camera de Comerţ!

REACŢIE: Mediul de afaceri din judeţul Dâmboviţa aşteaptă o gură de oxigen de la Camera de Comerţ! 

valentin calcan

Senatorul PSD Dâmboviţa, Valentin Calcan, nu a lăsat să trecă precum „o boare plăpândă” şi nebăgată în seamă, şedinţa de alegere a noii conduceri a Camerei de Comerţ şi Industrie Dâmboviţa. Demnitarul se bucură că au fost depăşite momentele tensionate şi că, în cele din urmă, totuşi democratic, a fost ales un colectiv de conducere care ar trebui să promoveze şi să sprijine mediul de afaceri dâmboviţean. Nu lipsesc din declaraţia parlamentarului uşoare ironii, nemulţumiri, pe care însă nu a vrut să le devoaleze, lăsând pe fiecare să încerce să decodifice mesajul său.

„Sub conducerea președintelui Gelu Rusescu, Camera de Comerț are un nou birou de conducere. Nume noi, experiențe noi și, sper, doritori de a aduce bunăstare mediului de afaceri dâmbovițean. Un birou format, în afara președintelui, de opt membri, dintre care numai cinci vor fi un sprijin consistent pentru Cameră. Pe ceilalți trei, experiențele personale în afaceri nu-i califică pentru o astfel de poziție, dar… votul democratic a decis”, conchide demnitarul.

CITEŞTE ŞI: Gelu Rusescu, reconfirmat preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie Dâmboviţa

Valentin Calcan mai aminteşte celor care se află acum la cârma Camerei de Comerţ şi Industrie Dâmboviţa că judeţul nu stă tocmai bine din punct de vedere social şi economic, prin urmare poate vor face ceva pentru a reanima acest organism plăpând.

„Cu un nivel al șomajului mult prea ridicat, cu un decalaj enorm între puterea economică a câtorva mari companii multinaționale și a restului micilor companii cu capital autohton, cu un salariu mediu net aflat sub media națională, mediul de afaceri din județul nostru așteaptă (și) de la Camera de Comerț o gură de oxigen”, a precizat senatorul Valentin Calcan.

Răspuns la REACŢIE: Mediul de afaceri din judeţul Dâmboviţa aşteaptă o gură de oxigen de la Camera de Comerţ!

  1. Coco

    Dl.senator Calcan, care este abonat la aceasta functie de foarte mult timp, sa nu mai ceara Camerei de Comert,”o gura de oxigen” ci sa spuna dumnealui, care s-a tot preumblat de la un partid la altul, ce a facut pentru acest judet! Cred ca in afara de a-s mari cifra de afaceri de la firmele sale, nu cred ca a venit cu vreun proiect sau macar sa initieze ceva bun ptr acest judet si cetatenii care i-au acordat incredere cand l-au trimis in Parlamentul Romaniei!Asa ca d.le senator Calcan, mie mi-ar fi rusine sa deschid acest subiect sensibil!

     

Adaugă un Comentariu

*