Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, martie 5, 2021
Sunteți Aici Home » POLITIC » REACŢIE: Victor Ponta comentează negativ mesajul de solidaritate al lui Liviu Dragnea!

REACŢIE: Victor Ponta comentează negativ mesajul de solidaritate al lui Liviu Dragnea! 

victor ponta 1

Liderul PSD – Liviu Dragnea, aflat în concediu, a postat pe Facebook, imediat după comiterea atentatului de la Barcelona, un mesaj de solidaritate. Gestul face parte din bagajul unui politician adevărat, atent la ceea ce se întâmplă în jurul său şi care ia imediat poziţie când apar evenimente imprevizibile.

”Sunt alături de poporul spaniol, lovit în această seară! Democrațiile lumii trebuie să stea unite și să lupte în continuare împotriva terorismului de orice tip. În niciun caz nu trebuie să cedăm în fața celor care împrăștie teroarea”, a scris preşedintele PSD pe pagina sa de socializare.

Gestul lui Dragnea nu a scăpat netaxat de Victor Ponta, care, în ultimele luni, îi urmăreşte fiecare pas, fiecare declaraţie şi intervine cu replici de cele mai multe ori acide. Ponta l-a criticat pe Dragnea, susţinând că politicienii plecaţi în vacanţă nu intervin cum ar trebui şi se mulţumesc să posteze pe reţelele de socializare doar mesaje de solidaritate inutile.

„Din păcate este adevărat: oameni nevinovaţi sunt victimele unor criminali nebuni pe care nu îi cunoaştem şi mai ales nu îi înţelegem / politicienii aflaţi în vacanţă dau mesaje de „solidaritate” care nu folosesc la nimic / oamenii obişnuiţi nu pot face mai mult decât să pună şi ei un mesaj (sincer dar inutil ) pe o reţea socială, după câteva zile viaţa revine la normal şi uităm cu toţii!!! Întrebarea este dacă şi cine poate face ceva să oprim această nebunie?!? Comunicatele oficiale zău că au zero efect…”, a replicat, tot pe Facebook, fostul premier al României.

Adaugă un Comentariu

*