Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, august 14, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » REACŢIE: Moţiunea de cenzură a PNL, un exerciţiu disperat de imagine!

REACŢIE: Moţiunea de cenzură a PNL, un exerciţiu disperat de imagine! 

oana vladuca

Deputatul PSD de Dâmboviţa, Oana Vlăducă, consideră că moţiunea de cenzută împotriva Guvernului Tudose, iniţiatăî de lşiberali şi USR-işti nu a fost decât politicianism ieftin, un gest disperat de imagine.

„Cele două partide, aflate într-o criză evidentă, nu îşi găsesc ritmul, nu îşi găsesc cuvintele, nu îşi găsesc măcar decenţa de a tăcea din gură. Nu poţi să vii cu un text scris cu picioarele, fără logică, fără cap, paralel cu realitatea. Moţiunea de cenzură a fost doar o înşiruire de minciuni şi acuzaţii fără obiect. Mi s-a părut a fi un gest disperat ca un partid care a luat un sfert din veniturile românilor să depună moţiune pe teme edonomice”, a declarat Oana Vlăducă.

Deputata PSD de Dâmboviţa a prezentat, statistic, o parte a realizărilor PSD-ALDE în acest an de guvernare.

„Pe ultimul semestru, creşterea economică a fost una record – 8,8%, iar pe primele 9 luni ale lui 2017 creşterea economică a fost de 7%. Noua lege a salarizării a adus o majorare consistentă a salariilor. Au crescut, de asemenea, pensiile. Fiscalitatea a scăzut până la cel mai mic nivel existent în Europa.

Au fost rezolvate marile probleme existente la nivelul bugetului de pensii. Transferul contribuţiilor de la angajator la angajat este o altă mare realizare. A fost redusă evaziunea din acest domeniu. A fost creat un cadru concurenţial corect pentru investitorii români şi străini, pin adoptarea Directivei Uniunii Europene privind interzicerea externalizării profitului obţinut în România.

Avem cel mai înalt plafon din Europa pentru indemnizaţiile maternale. A crescut sprijinul pentru agricultori şi pentru crescătorii de animale. Fondurile europene care au fost atrase pentru aceste sectoare au avut valori record”, a precizat deputata PSD.

Adaugă un Comentariu

*