Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iunie 24, 2018
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » REACŢIE: „Ne îndreptăm spre un fel de socialism”! Marius Caraveţeanu, preşedinte PNL Dâmboviţa

REACŢIE: „Ne îndreptăm spre un fel de socialism”! Marius Caraveţeanu, preşedinte PNL Dâmboviţa 

marius caraveteanu

Marius Caraveţeanu, preşedintele PNL Dâmboviţa, urmăreşte cu atenţie tot ceea ce se întâmplă pe scena politică românească, impactul pe care îl au măsurile guvernamentale aupra ţării, asupra economiei, asupra unor categorii socio-profesionale.

Astăzi, într-o postare pe Facebook, şeful PNL Dâmboviţa îşi arată mâhnirea vizavi de faptul că salarizarea unitară a devenit principala temă de analiză în România, celelalte probleme cu care se confruntă ţara fiind lăsate într-un con de umbră.

„De luni de zile, se vorbeşte în România numai despre salarizarea unitară. Măriri, sporuri, coeficienţi de indexare, bonusuri, vouchere de vacanţă, de biciclete.
Nu se mai aude nimic despre economie, despre agricultură, despre drumuri, autostrăzi, despre stimularea şi protejarea întreprinzătorului român.

Nu mai auzim nimic despre clasa de mijloc înăbuşită în nevoi, lăsată în voia sorţii de către actualii guvernanţi. Parcă ne îndreptăm spre un fel de socialism, spre planificarea de stat”, a scris Marius Caraveţeanu pe pagina sa de Facebook.

Răspuns la REACŢIE: „Ne îndreptăm spre un fel de socialism”! Marius Caraveţeanu, preşedinte PNL Dâmboviţa

  1. tass

    domnule primar.chiar ca aveti dreptate.dar dati-o dracu de treaba cu guvernarea.cand fostul partid din care cu onor ati facut parte jupuia profesorii,doctorii si alte categorii de bugetari, dumneavoastra ce faceati?cate voturi au fost date pentru cel mai slab europarlamentar(eba)?batista pe tambal.

     

Adaugă un Comentariu

*