Știri, Muntenia-Sud, România|joi, ianuarie 28, 2021
Sunteți Aici Home » POLITIC » REACŢIE: Noua Republică solicită deputaţilor să respingă „Legea cenzurii”, iniţiată de Dragnea

REACŢIE: Noua Republică solicită deputaţilor să respingă „Legea cenzurii”, iniţiată de Dragnea 

cenzura

Reprezentanţii Noua Republică atrag atenţia că proiectul de lege reflectă dorinţa şefului PSD – Liviu Dragnea de a cenzura presa şi mediul online, încălcând grav dreptul la liberă exprimare. „Legea cenzurii” urmăreşte, de fapt, protejarea corupţilor din politică.

„Ca să poată cenzura mediul on-line, PSD a creat o lege prin care ne urmărește și ne controlează legal, la distanță de 26 de ani de la căderea comunismului. Susținem necondiționat respectarea demnității tututor cetățenilor, fără nicio discriminare. Și atunci ne întrebăm: de ce trebuie o lege specială pentru politicieni sau orice altă grupare? De ce trebuie să inventăm o comisie stabilită pe algoritm politic, care se substituie justiției? Nu suntem toți egali în fața legii?”, a punctat Laurențiu Theodoru – membru în Comisia de Reformă a partidului Noua Republică.

Şeful PSD încearcă să își motiveze inițiativa prin presupusa aliniere la o convenție europeană, menționând de fapt numele unui ONG internațional – Consiliul European al Toleranței și Reconcilierii, care însă nu are nicio legătură oficială cu Consiliul European, spun reprezentanţii Noua Republică.

Răspuns la REACŢIE: Noua Republică solicită deputaţilor să respingă „Legea cenzurii”, iniţiată de Dragnea

  1. Aspida

    Fumigenă!
    Toți ne repezim pe ceva la vedere, dar nu vedem esența: legea e pregătirea terenului primirii relocaților migranți… abia pe urmă, prin asezonare specifică, i-ar servi intereselor drăgnești de haită politică…
    Pumnu’n gura presei, dar mai ales a internetului își dorește pesedeaua, dar și UE!

     

Adaugă un Comentariu

*