Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, aprilie 1, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » REACŢIE: Prefectura Dâmboviţa nu negociază cu partidele politice controlul de legalitate!

REACŢIE: Prefectura Dâmboviţa nu negociază cu partidele politice controlul de legalitate! 

Antonel Jîjîie - prefectul judeţului Dâmboviţa

Cu privire la aprecierile din publicația regională online INCOMOD-MEDIA, în cadrul articolului “Scandalul «apartamentul» de la CJ Dâmbovița s-a stins prin… interpretarea legii!”, precizăm următoarele:

Hotărârea nr.311/29.09.2016 adoptată de Consiliul Județean Dâmbovița, privind includerea în domeniul public al județului Dâmbovița a șapte apartamente cu destinația „locuințe de serviciu”, situate în Târgoviște, strada Justiției nr.37-39 a fost apreciată ca legală, fiind adoptată cu respectarea prevederilor Legii administrației publice locale nr.215/2001, privind cvorumul.

De asemenea și Hotărârea nr.59/12.09.2016 adoptată de Consiliul local Găești, privind aprobarea rețelei școlare a unităților de învățămînt preuniversitar de stat în anul școlar 2016-2017 pe raza orașului Găești a fost adoptată în mod legal, cu respectarea art. 45 alin.2 din Legea nr. 215/2001 privind administrația publică locală, fiind adoptată cu votul majorităţii consilierilor locali în funcţie.

Articolul 2 al hotărârii susmenționate face referire la preluarea în administrare a bazei materiale de către Colegiul Național “Vladimir Streinu” și nu la patrimoniul unității administrativ teritoriale.

Controlul de legalitate al actelor emise ori adoptate de către autoritățile administrației publice locale din județul Dâmbovița nu se negociază cu niciun partid politic, aflat fie la putere, fie în opoziție.

Meționăm că toate aspectele evidențiate în ultima perioadă pe acest subiect, în cotidianele online din județul Dâmbovița, țin de debutul campaniei electorale.

Biroul de presă al Instituţiei Prefectului – Judeţul Dâmboviţa

Răspuns la REACŢIE: Prefectura Dâmboviţa nu negociază cu partidele politice controlul de legalitate!

  1. moshu49

    atunci de ce ați declanșat acest ascandal, măh, incompetenților?
    că voi ați dat-o azi ca „neagră”, iar mîine să-mi spuneți că-i „albă”, nu partidele!
    norocul vostru este că aceste publicații regionele țin excesiv la deontologie în loc să dea de pămînt cu voi, sinecuriștilor! :(

     

Adaugă un Comentariu

*