Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, ianuarie 29, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » REACŢIE: Problemele oamenilor nu se rezolvă prin simpla prezenţă a parlamentarilor la diferite sărbători locale!

REACŢIE: Problemele oamenilor nu se rezolvă prin simpla prezenţă a parlamentarilor la diferite sărbători locale! 

valentin calcan

Tensiunile din PSD Dâmboviţa sunt numai dorinţe ale opoziţiei! Declaraţia îi aparţine senatorului Valentin Calcan, care a decis astăzi să reacţioneze la atacurile venite dinspre liderii PNL, cărora le reaminteşte că problemele zilnice ale oamenilor nu se rezolvă prin simpla prezenţă a parlamentarilor la diferite sărbători locale. Senatorul PSD şi-a construit acuzarea pe decizia colegilor liberali de a nu mai participa la întâlnirile iniţiate de preşedintele Consiliului Judeţean – Adrian Ţuţuianu, tocmai pentru a găsi soluţii la problemele cu care se confruntă dâmboviţenii.

„Nu este timpul trecut pentru a relua aceste întâlniri dar, asta nu înseamnă că până atunci județul se oprește din activitate. Sunt proiecte importante în derulare, căutam cele mai bune soluții de finanțare, fie ele naționale sau europene și susținem pe fiecare primar în parte să realizeze proiectele necesare fiecărei comunități.

Nu pot însă, să nu remarc «grija» față de dâmbovițeni a noului PNL. De exemplu, în vizita de la fabrica din Găești dna co-președinte PNL critica infrastructura rutieră, venind pe drumul Bâldana-Titu, un drum care abia acum (și asta inclusiv datorită insistențelor parlamentarilor dâmboviţeni din toate partidele) a început a fi modernizat în vederea lărgirii la patru benzi. O promisiune a guvernului din 2007, o necesitate imediată pentru dezvoltarea sudului județului!

Nu mai vorbesc de trecut pentru că nu rezolvăm nimic, dar nu pot să uit când domnul deputat Iulian Vladu a făcut un scandal imens în biroul dnei ministru Boagiu protestând astfel pentru faptul că ministerul nu finanța podul de la Ionești, nu finanța terminarea drumului DN72 și nici drumul Bâldana – Titu. Nu cred că dna Boagiu a fost o vizionară și știind că va trece pe acolo d-na Gorghiu a lăsat drumul nemodernizat, dar protestul dlui Vladu nu a fost în zadar. Este drept că a trebuit să vină guvernul Ponta ca să termine podul de la Ionești, să termine asfaltarea drumului Găeşti-Ploieşti și acum să înceapă drumul spre Titu”, se arată în comunicatul transmis către mass-media de către senatorul PSD Valentin Calcan.

Adaugă un Comentariu

*