Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iunie 1, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » REACŢIE: Procurorii şi judecătorii vor fi controlaţi politic, susţin liderii USR!

REACŢIE: Procurorii şi judecătorii vor fi controlaţi politic, susţin liderii USR! 

Dumitru Lupescu - deputat USR de Dâmboviţa

Reprezentanţii Uniunii Salvaţi România nu sunt de acord cu propunerile de modificare a legilor justiţiei şi condamnă faptul că „numirile procurorilor şefi de la DNA şi DIICOT au ajuns în pixul politicului”. Deputatul USR de Dâmboviţa, Dumitru Lupescu, consideră că ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a cedat presiunilor PSD şi din acest motiv l-a exclus pe preşedintele României din procedura numirii şefilor DNA, DIICOT şi a procurorului general.

„La fel de grav este faptul că Inspecţia Judiciară trece de la Consiliul Superior al Magistraturii sub controlul politic de la Ministerul Justiţiei. De asemenea, prin înfiinţarea unui parchet special pentru magistraţi, practic, se creează o structură prin care procurorii şi judecătorii vor fi verificaţi şi controlaţi politic. Acestea sunt propuneri de subordonare, control şi intimidare a magistraţilor din România”, a declarat deputatul Dumitru Lupescu.

2 Răspunsuri la REACŢIE: Procurorii şi judecătorii vor fi controlaţi politic, susţin liderii USR!

  1. tass

    cand toti caprarii ajung generali ne mai intrebam de ce merge armata asa bine?nea mitica.vorbeste bre ce cunosti nu ce spune seful de partid.pana acum nu au fost numiti politic?cata incredere mai are populatia in ei?

     

Adaugă un Comentariu

*