Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, aprilie 14, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » REACŢIE: PSD a schimbat un lider care încă se judecă cu unul deja condamnat!

REACŢIE: PSD a schimbat un lider care încă se judecă cu unul deja condamnat! 

radu popa - liviu dragnea

Deputatul independent de Dâmboviţa, fost PSD, fost consilier al premierului Victor Ponta, a devenit un critic dur al social-democraţilor, în special al preşedintelui ales al acestui partid, Liviu Dragnea.

În opinia lui Popa, expusă într-un comentariu publicat pe stiripesurse.ro, la alegerile interne de duminică au fost înfrânţi românii, pentru că „PSD a schimbat un lider care încă se judecă cu unul care este deja condamnat”. Supărat, Radu Popa mai spune despre PSD-işti că nu mai au curajul să vorbească. „PSD a devenit o armată de teracotă”.

Radu Popa crede că ar fi fost mai bun Adrian Năstase să conducă partidul, fiindcă „el este infinit mai educat, nu are diplome luate pe la facultăţi exotice şi a condus un guvern performant”.

Răspuns la REACŢIE: PSD a schimbat un lider care încă se judecă cu unul deja condamnat!

  1. moshu49

    :) păi dacă „a devenit o armată de teracotă”, zic s-o îngropăm spre satisfacţia urmaşilor ce o vor aduce la lumină nu mai devreme de „In The Year 2525″, ca la cîntec… 😀 )))

     

Adaugă un Comentariu

*