Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, ianuarie 23, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » PSD se întoarce la despotismul din trecut! Marius Caraveţeanu, preşedinte PNL Dâmboviţa

PSD se întoarce la despotismul din trecut! Marius Caraveţeanu, preşedinte PNL Dâmboviţa 

marius caraveteanu

Marius Caraveţeanu, liderul PNL Dâmboviţa, susţine, într-un text postat pe pagina sa de Facebook, bazându-se pe ceea ce se întâmplă acum în interiorul PSD, că social-democraţii au pornit pe o cale greşită. În loc să vadă viitorul, mai marii PSD au redescoperit trecutul şi perioada de absolutism de atunci.

„PSD-ul dovedeşte, pe zi ce trece, că nu are de gând să păşească în viitor, că nu doreşte să ţină pasul cu formaţiunile democratice de pe scena politică europeană! PSD a întors capul spre trecut, spre perioada când se chema PDSR şi un singur om era stăpânul adevărului absolut, când nimeni nu mişca în front, iar ideea de opinie era rapid înăbuşită. Interesul de grup conta mai mult decât binele ţării!

Şi nu spun doar eu asta! A ieşit în faţă şi critică modul de lucru al social-democraţilor conduşi de Dragnea chiar fostul şef al partidului, Victor Ponta, cel pe care îl adula, cu puţină vreme în urmă, mulţimea PSD-istă! Ponta a ieşit la atac şi dă cu brandul dezvăluirilor în toată spuma PSD, în mod special în Liviu Dragnea.

Românii au acum o mie de motive să mediteze înainte de a acorda votul lor unora interesaţi doar de putere! Este momentul să ne revenim, să nu mai credem în promisiuni deşarte! Să nu ne mai încredem în cei care, cu dezinvoltură aproape patologică, ne înşiruie noian de proiecte în campaniile electorale, iar atunci când vin la putere schimbă macazul, înrobindu-ne! Uită imediat tot ce au promis”, a scris liderul PNL Dâmboviţa.

Răspuns la PSD se întoarce la despotismul din trecut! Marius Caraveţeanu, preşedinte PNL Dâmboviţa

  1. tass

    despotismul de cand erai matale la pdl?suntem rai.am uitat cand ne luai banii din salarii?nimicenii ce sunteti.

     

Adaugă un Comentariu

*