Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, februarie 23, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » REACŢIE: Revoluţa fiscală promovată de la centru împinge localităţile spre faliment!

REACŢIE: Revoluţa fiscală promovată de la centru împinge localităţile spre faliment! 

Constantin Ana - primarul oraşului Pucioasa

Constantin Ana, primarul oraşului Pucioasa, îşi exprimă, într-o postare pe Facebook, deznădejdea şi nemulţumirea vizavi de ceea ce se întâmplă în momeentul de faţă pe scena politică românească, la vârful PSD, formaţiunea din care face parte. Edilul consideră că, din cauza jocurilor de la vârful PSD, au de suferit aleşii locali şi, nu în ultimul rând, cetăţenii, cei pentru care au decis să ocupe funcţiile de responsabilitate în administraţiile publice locale.

„Încerc fără succes sa găsesc cuvintele care să descrie situația în care suntem puși noi, cei aleși din partea PSD, în această perioadă! Dar nu reușesc! Chiar nu reușesc!

Stăm cu capul plecat în faţa cetăţtenilor, care, pe bună dreptate, caută și ei răspunsuri la întrebările care ne macină pe toți și care cred că eu, sau noi, avem răspuns la aceste întrebări! Ei bine, nu avem răspunsuri! Ba mai mult, avem și noi multe alte întrebări!

În timp ce ei se ceartă, habar nu am de ce, noi încercăm să încropim bugetele, ne străduim să facem ceea ce am promis oamenilor, în condițiile în care, datorită «revoluției» fiscale promovate de cei de la centru localitățile sunt, ușor-ușor, împinse spre faliment!

Nu știu câți din cei ce astăzi au tranșat soarta guvernului, și poate a țării, sunt interesați de tragediile din cele 320 de orașe din România! Nu știu pe câți interesează că, datorită reducerii impozitului pe venit de la 16% la 10%, datorită modului în care se impozitează in acest an cei 400 mp curți construcții, datorită reintroducerii contribuţiei UAT-ului, de 10% din indemnizația persoanelor cu handicap, orașele pierd sume imense, echivalente cu bugetul de dezvoltare (în cazul nostru aproximativ 3,5 milioane lei!).

Mai cred că nu interesează pe nimeni faptul că, pentru a reducere pierderile suferite, unii dintre noi au mărit taxele și impozitele locale, cu riscul de a-și supăra cetățenii (bine, cei de sus tot pe noi o să ne critice înainte de alegeri).

Dar, ca să încheiem mai vesel, are idee cineva peste câte luni va cere Dragnea demisia următorului prim-ministru marca PSD?”, a scris primarul oraşului Pucioasa, Constantin Ana, pe pagina sa de Facebook.

postare costi ana guvern

Adaugă un Comentariu

*