Știri, Muntenia-Sud, România|joi, octombrie 18, 2018
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » REACŢIE: Şeful PNL Dâmboviţa apără memoria luptătorilor anticomunişti!

REACŢIE: Şeful PNL Dâmboviţa apără memoria luptătorilor anticomunişti! 

conferinta PNL

Marius Caraveţeanu, preşedintele PNL Dâmboviţa, şi-a început discursul în cadrul conferinţei de presă de astăzi cu un citat din cartea „Povestea Elisabetei Rizea din Nucşoara”, o luptătoare anticomnunistă din judeţul Argeş, care a avut mult de pătimit pentru credinţa sa şi pentru rezistenţa în faţa regimului stalinist.

Marius Caraveţeanu a vrut să atragă atenţia unor demnitari aflaţi vremelnic la putere că, prin declaraţiile lor, pângăresc memoria celor care au luptat pentru libertate, pentru democraţie, români care au avut curajul să înfrunte temuta orânduire comunistă.

„Cred că şi dumneavoastră încercaţi probabil un sentiment de compasiune pentru această luptătoare anticomunistă. În antiteză, un senator PSD (nota redacţiei: Şerban Nicolae) nu are nici cea mai mică jenă de a critica şi a vorbi de rău luptătorii anticomunişti din rezistenţa românească”, a declarat Marius Caraveţeanu.

Liderul liberalilor dâmboviţeni a postat şi pe pagina sa de Facebook un text în care îi cere preşedintelui PSD Liviu Dragnea să-l excludă din partid pe Nicolae Şerban pentru afirmaţiile denigratoare la adresa memoriei luptei anticomuniste din România.

„Declarațiile senatorului PSD împietează eroismul martirilor români care au apărat cu prețul vieții lor și în suferințe inimaginabile libertatea românilor și a țării. În absența unei decizii ferme de excludere, Partidul Social Democrat își asumă jignirile senatorului Nicolae Șerban aduse eroilor români morți pentru libertate împotriva instaurării cu tancurile sovietice a regimului totalitar comunist bolșevic în țara noastră. Nesancționarea unor astfel de afirmații confirmă încă o dată că Partidul Social Democrat este continuatorul și susținătorul practicilor comuniste totalitare împotriva oamenilor liberi din această țară”, a scris Marius Caraveţeanu pe pagina sa de Facebook.

Adaugă un Comentariu

*